Iako nam proljeće stiže vrlo brzo, vremenski uvjeti i dalje su poprilično zimski pa u skladu s time biramo i odjevne kombinacije. Jedna zgodna dama prošetala je Trgom bana Jelačića u Zagrebu u crno-bijelom street style izdanju koje obilježava skorašnji oproštaj od zime.

Da dvije nijanse bijele itekako idu dobro skupa pokazala je plavokosa street stylerica iz Zagreba koja nas je osvojila svojim outfitom u svijetlim tonovima. Uz odličan snježno bijeli kaput oversized kroja i s pojasom oko struka nosila je visoke čizme prljavo bijele nijanse s visokom debljom petom.

Ženstvene čizme imaju naborane sare i špic, a riječ je o modelu koji lako postaje zvijezda svake street style kombinacije. Upravo su čizme i gležnjače u nijansama bijele bile veliki trend ove zime, a iako zbog svoje osjetljive boje možda nisu za svakodnevno nošenje, poput recimo crnih, izgledaju itekako atraktivno i šik.

Street style izdanje Ivane Čuljak Ivana Čuljak: Kultne čizme koju su već desetljećima predmet želja

Domenica Žuvela Divna Domenica: Efektne traperice kakve rijetko viđamo na zagrebačkoj špici

Još malo bijele dodala je s torbicom koju je nosila preko tijela, a kontrast bijeloj bila je je crna majica te, po svemu sudeći, crni sako kojeg je nosila ispod kaputa. Mlada dama koja je prošla središtem Zagreba lijepo se dotjerala, no pažnju je privukla i jednim nježnim, ne modnim detaljem - lijepim buketom cvijeća kojeg je nosila u ruci.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju