Ljeto je vrijeme za jarke, vesele boje i uzorke te kombiniranje šarenih boja i dezena. Najtoplije godišnje doba sve to dopušta, no jedna šarmantna dama iz Zadra pokazala je da su i od glave do pete bijele kombinacije pun pogodak.

Galerija Street style šarmerice iz Zadra u bijeloj kombinaciji - 2 Street style šarmerice iz Zadra u bijeloj kombinaciji - 3 Street style šarmerice iz Zadra u bijeloj kombinaciji +4 Street style šarmerice iz Zadra u bijeloj kombinaciji

Svježina i prozračnost bijele boje ljeti je itekako dobrodošla, a jedna zgodna žena koja je prošetala Zadrom pokazala je streeet style u bijelom outfitu stvorenom za vrućine i ljubiteljice nježnih, ženstvenih odjevnih kombinacija.

S puno stila ova street stylerica složila je stajling, za koji je odabrala romantičnu bijelu haljinu mini kroja, u čijem se dizajnu ističu sitni nabori i deblje naramenice svezane u mašnu, dok je donji dio haljinice lepršav i lagano proziran.

Street style šarmerice iz Zadra u bijeloj kombinaciji - 3 Street style šarmerice iz Zadra u bijeloj kombinaciji (Foto: Sime Zelic/Pixsell)

 

Nosila je i elegantne bijele natikače s ravnim đonom, bijelu torbu brenda Guess, a tu su i sunčane naočale s bijelim okvirom. Efektne viseće naušnice u obliku romba, dva lančića, prsten i narukvica sa sitnim biserima odlično su upotpunili njezin street style. Našlo se tu i malo boje jer je nosila buketić cvijeća s ružičastim ružama i ružičastim ukrasnim papirom.

Street style izdanje iz Šibenika Osmijeh iz Šibenika: Efektna haljina za najdražu fotografiju s ljetovanja

Street style izdanje sa zagrebačke špice Lažna suknja iz Zare: Dama sa zagrebačke špice u efektnom ljetnom modelu

Osim svojim street styleom, zgodna dama iz Zadra osvojila nas je i svojim lijepim, šarmantnim osmijehom, koji u trenu dan učini ljepšim.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju