Splitska riva ovog sunčanog zimskog vikenda izgledala je poput prave modne piste. Splićanke su u šetnji rivom pokazale sjajna street style izdanja i tako dodatno uljepšale svoj lijepi grad. U mnoštvu se istaknula i mlada dama čiji bi stajling poželjele i pariške ulice.

Pariz je sinonim za modni autoritet, francuska metropola modni je centar svijeta u kojem se odvija sve ono najzanimljivije i najbolje vezano za modu. Tako se i na pariškim ulicama mogu vidjeti neka od najboljih street style izdanja, koja nam donose nove trendove i veliku inspiraciju.

Parižanke se znaju srediti, ali i Splićanke se mogu pohvaliti modnim stilom na svjetskoj razini. Dokaz tome je i smeđokosa djevojka koja je splitskom rivom prošetala u ženstvenom i šik street styleu.

Slika nije dostupna Tako to rade Francuskinje: 13 najboljih street style izdanja s pariških ulica

Složila ga je od suknje pencil-kroja dužine do koljena u trendi nude nijansi, koju je nosila uz čizme do koljena s blok-petom žućkasto bež boje. Gornji dio street stylea zanimljiva je kombinacija koja se čini kao da je riječ o pletenoj vesti i kožnatom prsluku, s voluminoznim rukavima ukrašenima prekrasnim, šarenim štrikanim detaljima.

Slika nije dostupna Plavokosa trudnica iz sunčanog Splita u haljini u kojoj je nemoguće ostati neprimijećen

Street style izdanje Kristine Macakić Najstarija suknja na svijetu: Ljepotica iz Zagreba u zanemarenom (i senzualnom) modelu

Torbica tamnoplave boje i crno-bijele sunčane naočale zaokružile su izdanje mlade dame iz Splita, koje bi, bez sumnje, poželio i pariški street style.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju