Zagrebačkom špicom ove subote prošetala je i trudnica u crnoj odjevnoj kombinaciji koja dokazuje da se zbog udobnosti ne moramo odreći vrhunskog stila. Većina žena tijekom trudnoće upravo udobnost stavlja na prvo mjesto kada je riječ o biranju odjeće i obuće.

Galerija Ulična moda iz centra Zagreba - 17 Ulična moda iz centra Zagreba - 9 Ulična moda iz centra Zagreba - 8 +18 Trudnica iz centra Zagreba nosi torbu modne kuće Chanel

Trudnica iz centra Zagreba za svoj street style odabrala je laganu maksi haljinu crne boje koju je upotpunila tankom bijelim remenom sa zlatnom kopčom. Haljina ima nabrani dekolte na preklop, a buduća mama preko nje odjenula je crni sako.

Ulična moda iz centra Zagreba - 9 Trudnica iz centra Zagreba u crnoj maksi haljini i bež mokasinama (Foto: Josip Moler/Cropix)

Nosila je i zgodan crni šešir i crne sunčane naočale, dok se po pitanju cipela i torbe odlučila za bež, odnosno bijelu boju. Mokasine od brušene kože bež boje i s ravnim potplatom djeluju vrlo udobno, dok mala torba modne kuće Chanel stajlingu daje dašak luksuza.

Trudnica iz centra Zagreba nosi torbu modne kuće Chanel Trudnica iz centra Zagreba nosi torbu modne kuće Chanel (Foto: Internetska stranica trgovine)

Street style trudnica nosi model Vanity u nijansi kavijar bijela, koji dizajnom podsjeća na neseser te ima dugački lanac za nošenje preko tijela ili ramena. Lijepa trudnica svoj zagrebački street style dodatno je podigla zlatnim modnim dodacima, elegantnim ručnim satom i lančićem s medaljonom.

Na zagrebačkoj špici ovoga vikenda zapazili smo još jednu trudnicu u dugačkoj haljini, a ostala izdanja ulične mode iz centra Zagreba pogledajte u fotogaleriji na početku teksta.

Ulična moda iz centra Zagreba - 3 Trudničko street style izdanje sa zagrebačke špice (Foto: Josip Moler/Cropix)

Ulična moda iz centra Zagreba - 7 Ulična moda iz centra Zagreba (Foto: Josip Moler/Cropix)

Mama iz centra Zagreba u kultnim natikačama koje se diče svojom udobnošću Ulična moda u centru Zagreba - 13 Ulična moda u centru Zagreba - 8 Ulična moda u centru Zagreba - 7 +11 Mama iz centra Zagreba nosi natikače od brušene kože marke Birkenstock

Kao iz filma: Muškarac je biciklom projurio centrom Zagreba i malo nas ostavio bez teksta Muška ulična moda iz centra Zagreba - 10 Muška ulična moda iz centra Zagreba - 5 Muška ulična moda iz centra Zagreba - 9 +9 Muška ulična moda iz centra Zagreba - 1

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju