Pred nama je sve toplije vrijeme, pa su mnogi krenuli užurbano vježbati kako bi do ljeta bili fit. Inspiracija za vježbanje može nam biti i ovaj muškarac koji je na biciklu projurio središtem Zagreba i pokazao svoje isklesano tijelo.

Galerija Muška ulična moda iz centra Zagreba - 10 Muška ulična moda iz centra Zagreba - 5 Muška ulična moda iz centra Zagreba - 9 +9 Muška ulična moda iz centra Zagreba

Nekad je baš teško primiti se vježbanja, unatoč svim dobrobitima za fizičko i mentalno zdravlje koje tjelovježba donosi. U takvim slučajevima dobro dođe malo motivacije.

Muškarac na biciklu kojeg smo zapazili na zagrebačkoj špici čini se kao da je itekako predan vježbanju, a mogao bi gotovo svakoga dignuti sa stolca i potaknuti na kretanje!

Muška ulična moda iz centra Zagreba - 5 Fit muškarac na biciklu iz centra Zagreba (Foto: Josip Moler/Cropix)

Snažne, savršeno definirane mišiće ruku istaknuo je u uskoj crnoj majici bez rukava uz koju je nosio crne biciklističke hlačice. Sportski stajling upotpunio je crnim tenisicama, sunčanim naočalama i ruksakom. Za ugodniju vožnju bicikla nosio je crne zaštitne rukavice.

Njegovoj muževnoj pojavi pridonijela je i brada, a kad je biciklom protutnjao kroz centar Zagreba, malo tko ga nije zapazio.

Na zagrebačkoj špici ovoga vikenda zatekli su se i drugi muškarci, sami ili u pratnji svojih boljih polovica, te donijeli i nova izdanja muške ulične mode. Kakve su odjevne kombinacije nosili, pogledajte u fotogaleriji na početku teksta.

Muška ulična moda iz centra Zagreba - 6 Muška ulična moda iz centra Zagreba (Foto: Josip Moler/Cropix)

Par iz centra Zagreba: Ovako se odijeva muškarac sa stilom modno usklađen s partnericom Muška ulična moda sa zagrebačke špice - 8 Muška ulična moda sa zagrebačke špice - 9 Muška ulična moda sa zagrebačke špice - 2 +5 Muška ulična moda sa zagrebačke špice - 4

Je li ovo najbolje odjeveni muškarac sa zagrebačkih ulica? Muška ulična moda iz centra Zagreba - 3 Muška ulična moda iz centra Zagreba - 2 Muška ulična moda iz centra Zagreba - 1 +4 Muška ulična moda iz centra Zagreba - 4

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju