Naša današnja street style zvijezda pokazala nam je kako se nosi jedan od najtraženijih ovosezonskih odjevnih komada

Zasluge za naglu popularnost metalik plisiranih suknji pripisuju se modnoj kući Gucci. Ona je u svojoj Cruise kolekciji za 2016. godinu i kolekciji za proljeće/ljeto 2016. lansirala nekoliko modela upečatljivih modela koje su strane trendseterice odmah spremile u svoje ormare.

Ubrzo su se metalik suknje našle u ponudi komercijalnih modnih brendova i brzinom munje postale ‘must have’ odjevni komad, a udomaćile su se i u 'street style' kombinacijama Hrvatica.

Jedna zgodna plavuša koja je centrom Zagreba prošetala u društvu prijateljica pokazala je sjajan stajling čija je glavna zvijezda bila upravo metalik suknja.

Zagasit srebrni model brenda Zara kombinirala je sa svijetlom košuljom, kožnatom jaknom, simpatičnim tenisicama ukrašenim coflekima i trendi ruksakom.

Metalik suknje uistinu su svestrane, upečatljive i podiči će baš svako modno izdanje. Kada je u pitanju obuća, mogu se nositi uz sve - štikle, čizme, cipele na ravnu petu ili tenisice. Kao što nam je to demonstrirala naša današnja 'street style' zvijezda, lako se kombiniraju s košuljama, a sjajno će pristajati uz klasične majice ili pak tople vunene pulovere.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju