Cipele u boji kože sjajno se kombiniraju za različite prilike – nositi ih možemo s trapericama, lepršavim suknjama i večernjim haljinama.

Galerija Street style Zagreb - 1 Street style Zagreb - 2 Street style Zagreb - 4 +4 Gležnjače u boji kože lijepo se sparuje s haljinama i hlačama

Obuća u boji kože omiljen je komad u brojnim ženskim ormarima – kako u Hrvatskoj, tako i u svijetu. To ne čudi s obzirom da se stapaju s kožom i vizualno produžuju noge.

Efekt vizualnog produživanja nogu, ali i cijele figure još je veći kada biramo obuću s povišenim potpeticama. Zna to i plavokosa dama iz centra Zagreba koju su fotografi uhvatili ovoga sunčanog vikenda u šetnji gradom.

Street style Zagreb - 3 Gležnjače u boji kože lijepo se sparuje s haljinama i hlačama (Foto: Josip Moler/Cropix)

Dama je za šetnju gradom odabrala iznimno nosivo i jednostavno street style izdanje kojim je dominirala rastezljiva ružičasta haljina koja se prilagođava figuri, a koju krasi duboki prorez na prednjem dijelu.

Ružičastu haljinu sparila je s torbom i šeširićem u istoj boji, a preko cijelog izdanja prebacila je kratku plavu jaknu. Gležnjače u boji kože uopće se nisu isticale u ovoj kombinaciji, ali su itekako pridonijele sveukupnom dojmu.

Street style Zagreb - 2 Obuća u boji kože vizualno produžuje noge i cijelu figuru (Foto: Josip Moler/Cropix)

Od znatiželjnih pogleda dama je sakrila pogled sunčanim naočalama predimenzioniranih okvira, a izdanje začinila s ručnim satom i nekoliko manjih komada nakita.

Modno izdanje sa Straduna koje smo odmah primijetili jer je tako jednostavno, a tako dobro Dubrovačko street style izdanje Dubrovačko street style izdanje Dubrovačka street style izdanja +5 Dubrovačka street style izdanja

Crnka iz Zagreba: Haljina za isticanje ženske siluete kojoj su bijele tenisice pravi par Street stylerica iz Zagreba u uskoj pletenoj haljini - 3 Street stylerica iz Zagreba u uskoj pletenoj haljini - 1 Street stylerica iz Zagreba u uskoj pletenoj haljini - 2 +7 Zagrebačka street stylerica nisi bijele tenisice brenda Veja, model Esplar

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te smo pronašli nekoliko modela različitih gležnjača u boji kože, a nadahnuti damom iz centra Zagreba.

CCC gležnjače, 21,88 eura CCC gležnjače, 21,88 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju