Dolaskom ljeta i visokih temperatura u odijevanju mnogih žena, prije svega zaljubljenica u jednostavne i klasične komade, dogodi se jedna ključna promjena. Svestrane crne haljine dobiju konkurenciju u bijeloj boji.

Galerija Djevojka je na glavi imala cvjetni obruč Bijelu haljinu mlada dama uparila je sa zlatnim tenisicama Street style izdanja sa zagrebačkih ulica - 4 +2 Street style izdanja sa zagrebačkih ulica
Bijele haljine
 bez imalo su sumnje jedan od omiljenih ljetnih odjevnih komada. Svestrane su i lako se kombiniraju te su nosive u raznim prigodama. Izgledaju sjajno u kombinaciji sa sandalama i natikačama, ali i s tenisicama. Vole se s ravnim potplatima i visokim petama, a posebno su popularne one lepršavih krojeva, napravljene od prozračnih materijala, u kojima koža lakše diše.

Zbog svih prednosti koje sa sobom donosi bijela haljina, nimalo ne čudi činjenica da je često viđamo i na gradskim ulicama kao dio sjajnih street style kombinacija.

Jednu takvu kombinaciju, u kojoj je bijela haljina glavna zvijezda, fotografi su snimili ovaj vikend u centru Zagreba.

Teško je bilo ne primijetiti mladu damu koja je sunčani vikend iskoristila za odlazak u centar metropole.

Za tu prigodu odjenula je bijelu maksi haljinu bez rukava. Radi se o haljini na bretele s rastezljivim, uskim gornjim dijelom, koji se zatim lagano širi u lepršavi donji dio.

Street style izdanje mlade mame za šetnju Zagrebom - 2 Šetnja Zagrebom: Mlada mama u sandalama koje najbolje izgledaju uz kratke haljine
Street style kombinacije sa Straduna Tri gracije za čijim se efektnim kombinacijama okretao cijeli Stradun

Djevojka je haljinu uparila sa zlatnim tenisicama, dok je na ramenu nosila veliku platnenu torbu. Imala je i efektan detalj koji se savršeno uklopio u sunčani ljetni dan - cvjetni obruč, kojim je s lica sklonila dugu smeđu kosu.

Bijelu haljinu mlada dama uparila je sa zlatnim tenisicama Bijelu haljinu mlada dama uparila je sa zlatnim tenisicama (Foto: Leonardo Bosnar/Pixsell)

Njezino izdanje, ali i druga street style izdanja u haljinama koja su fotografi zabilježili na sunčanim zagrebačkim ulicama pogledajte u našoj galeriji. 

Street style izdanja sa zagrebačkih ulica - 3 Street style izdanja sa zagrebačkih ulica (Foto: Leonardo Bosnar/Pixsell)

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju