Što prvo napravite nakon seksualne avanture s partnerom? Bez obzira na to radi se li o dobrom seksu s dugogodišnjim partnerom ili avanturi s nekim novim, većina će žena nakon dobrog (ili malo manje dobrog) seksa nazvati najbolju prijateljicu kako bi s njom podijelila svaki detalj. Čak i teme koje gledamo kao tabu najboljim prijateljicama nisu prepreka za analizu situacije u kojoj se jedna od njih dvije našla. Nakon čaše vina ili džina tabu tema više ne postoji, a muškarci brzo postaju predmetom analize škakljivih ženskih razgovora.

Komunikacija je jedna od najvažnijih stvari u vezi, ali s partnerom nikada nećemo imati takvu komunikaciju kakvu imamo s najboljom prijateljicom. Najbolja prijateljica nas uvijek razumije, nerijetko imamo osjećaj kao da nam čita misli, a razgovore vodimo na nekoj ženskoj razini koju niti jedan muškarac ne može razumjeti.

Također, prijateljica razumije žensko zadovoljstvo, pa će shvatiti svaku pozitivnu i negativnu situaciju koju ste proživjeli u seksualnom zanosu s partnerom. U nastavku pročitajte koje to su to seksualne teme o kojima najbolje prijateljice razgovaraju, a rijetko ih dijele sa svojim partnerima.

1. Kakav je u krevetu

Bez obzira na to je li odnos bio savršen ili je u seksu nedostajalo strasti, ovo je tema koju će rijetko koja žena otvoreno pokrenuti sa svojim partnerom – barem dok s najboljom prijateljicom ne napravi detaljnu analizu sinoćnje avanture.

2. O sebičnosti pod plahtama

Većina žena susreće se s ovim problemom. Muškarci ponekad osobno zadovoljstvo stavljaju na prvo mjesto, zanemarujući ženski orgazam. Iako će rijetko koja žena muškarcu otvoreno reći da je sebičan u krevetu, najboljoj prijateljici to nikad neće biti problem priznati.

Prijateljica razumije žensko zadovoljstvo pa će shvatiti svaku pozitivnu i negativnu stvar koju ste proživjeli u seksualnom zanosu s partnerom

3. Usporedba s bivšim

Je li u krevetu bolji ili gori od bivšeg? Kakav je u oralnom seksu kad ga usporediš s bivšim? Ima li veće mišiće od bivšeg? Koliko centimetara sadrži njegova muškost? To su neka od pitanja koje će najbolje prijateljice bez problema analizirati, a koja nikad, ali nikad nećemo postaviti u prisustvu partnera.

4. Sramotne situacije

Seks je prekrasna, ali ujedno i pomalo prljava aktivnost. Ponekad ne možemo kontrolirati neke procese koji se događaju u našem tijelu, pa se može dogoditi neki škakljivi i neugodni moment. Ako vam se dogodilo da ste se na neki način osramotile pred partnerom, to je nešto o čemu nećete pričati s njim, nego s najboljom prijateljicom.

Zašto vam se tresu noge nakon dobrog seksa? Zašto se nekim ženama tresu noge nakon dobrog seksa?

5. Hvalite me, usta moja

Ako smatrate da ste izgledale zanosno u doggy pozi ili ste dale sve od sebe kako bi ga kvalitetno oralno zadovoljile, nećete mu to tako otvoreno priznati niti očekivati njegovu potvrdu da ste dobre u krevetu. S druge strane, uši vaše prijateljice bit će spremne čuti svaki detalj vašeg seksualnog maratona na koji ste ponosne, a vjerojatno će vas od srca i pohvaliti.

Froggy style Dosadio vam je doggy? Probajte froggy - novu pozu u seksu dobru za žensko zdravlje

6. Zdravstveni problemi

Ako vas je napala candida, pa vam je seks bio podosta neugodan, to je nešto što nećete podijeliti s partnerom, ali najbolja prijateljica rado će poslušati te probleme. Također, ako vam je mjesečnica poremetila planove ili ako vas je posjetio neugodan iscjedak, to ćete bez problema podijeliti sa svojom prijateljicom, a vjerojatno ćete dobiti i kvalitetan savjet.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju