Recept za lijepu i zdravu kožu je zapravo vrlo jednostavan: dobra priprema i adekvatna zaštita te za ljubiteljice tamnijeg tena, tu su proizvodi koji ubrzavaju tamnjenje na suncu. Sve od toga ima i popularni hrvatski brend La PIEL by Lana Jurčević. Brend prirodne kozmetike čija je osnivačica poznata glazbenica Lana Jurčević.

SUPER PONUDE I POPUSTI JOŠ SAMO PAR DANA!

La PIEL ove godine slavi 4 godine svojeg postojanja! Od 2018. godine pa sve do danas, postao je najbrže rastući kozmetički brend u Hrvatskoj, ali i najpraćeniji takav brend na društvenim mrežama. Za sve ljubitelje prirodne kozmetike imamo jednu super vijest! Do kraja ovog mjeseca (do 30.6.2022.) La PIEL na svojem webshopu www.mylapiel.com ima 30% NA SVE povodom svojeg rođendana.

I…Vrijeme je za shopping! Žene svih generacija mogu uživati u luksuznim mirisima, mekanoj i zdravoj koži. O kvaliteti ovih proizvoda svjedoči više od 20 000 pozitivnih recenzija žena diljem Balkana, ali i šire.

PILINZI KAO SAVRŠENA PRIPREMA KOŽE

PR PR (Foto: PR) Coffee, Matcha i Sugar BABE pillinzi svojim 99% prirodnim sastojcima skidaju mrtve stanice s površine kože i na taj način je regeneriraju i omogućavaju joj da „diše“. Rješavaju problem sa suhom i grubom kožom i uklanjaju male površinske nepravilnosti (urasle dlačice, strawberry legs…) te ju dubinski hrane i njeguju zahvaljujući najkvalitetnijim uljima i maslacima u sastavu, uz neodoljive mirise kave, čokolade, naranče, vanilije ili pak citrusnim notama u kombinaciji sa zelenim čajem.

ZAŠTITA

Ako ne želite opekline i crvenilo, oštećenja na koži lica i tijela, zaštitni faktor je „must have“. Crvenilo, kapilare, prerana pojava bora pa i veća oštećenja nastaju od nezaštićenog dugotrajnog izlaganja suncu, pogotovo u vrijeme od 10 do 17h. La PIEL nudi Sun BABE kremu za lice i tijelo s faktorom 50 i 30.

PR PR (Foto: PR) SJAJ JE UVIJEK IN!


Svi proizvodi su gotovo 100% prirodni, većina je ručno rađena u Hrvatskoj, proizvodi nisu testirani na životinjama i većina su veganski proizvodi.

Beach i Glow BABE bestselleri su već godinama i za njima su poludjele žene diljem Balkana! Kako i ne bi.. Svi smo barem jednom poželjeli imati ovako sjajnu kožu i prirodni glow koji daju ovi proizvodi.

Beach BABE brončano multinamjensko maslac-ulje koje ubrzava tamnjenje na suncu i daje trenutno tamniji izgled koži, a zahvaljujući visokokvalitetnim uljima i maslacima u sastavu može se koristiti za dubinski njegu kože i za neke posebne prigode kada želimo zasijati.

PR PR (Foto: PR) Dobitnik Cosmopolitan Beauty nagrade, proizvod o kojem smo čitali smo najbolje recenzije i bez kojeg nijedan šminker ne može.. Glow BABE, hidratantna, mirisna i sjajna vodica za lice i tijelo koja pruža sjaj koži, a zbog dodatka glicerina, pantenola i vitamina F je ujedno i njeguje. Dolazi u dvije nijanse, pink i brončanoj (brončana u sebi ima i brončani pigment pa odmah daje koži tamniji ten). Mogu se koristiti kao fikasator make-upa, ali i na čistu kožu za svjež, zdrav i sjajan izgled.

KLIKNI i posjeti web i iskoristi super popuste (30% na sve do 30.6.2022.).

PR PR (Foto: PR)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju