Nije tajna da supeheroji žive među nama. Svatko ima osobu u svom životu kojoj se divi i na koju uvijek može računati. Malenom Luki to je njegova mama Tijana, koja je za njega osmislila BIO snack pločice kada zbog alergija na aditive u slasticama nije mogao uživati kao ostala djeca. Zahvaljujući projektu Startaj Hrvatska sada u tim čokoladicama mogu uživati veliki i mali s istim problemom.

Galerija Superheraw BIO pločice dolaze u pet okusa Superheraw pločice dolaze u pet okusa Superheraw BIO pločica VOĆE-ORAŠASTI PLODOVI +4 Superheraw BIO pločica KOKOS-SJEMENKE KONOPLJE

Projekt Startaj Hrvatska obogatio je police INTERSPAR i odabranih SPAR trgovina Superheraw BIO snack pločicama koje proizvodi Tijana Božović Galjanić iz Opatije. Sve je počelo kada je Tijana shvatila da se mora uhvatiti ukoštac sa sinovim alergijama na aditive u hrani.

Kako ne bi zakinula Luku za slatkiše koje obožava, krenula je u kućnu izradu ukusnog slatkiša od prirodnih sastojaka. Na njezino iznenađenje, nije samo Luka bio oduševljen maminim slasticama. One su postale važan sastojak u sportskoj torbi njezina supruga, bivšeg profesionalnog sportaša, i njegovih kolega, a sada u njima može uživati cijela Hrvatska.

Kako i samo ime govori, Superheraw BIO snack pločice namijenjene su svim superherojima i onima koji će se tako osjećati nakon što konzumiraju te ukusne i hranjive slastice. Sve supermoći sadržane su u svakoj Superheraw pločici, one su organske, prilagođene veganima, nemaju glutena ni rafiniranog šećera i ručno su rađene. Kako bi Tijana rekla, lišene su svega lošega, a zadržale su sve dobro iz prirode.

Superheraw pločice sastoje se od suhog voća, orašastih plodova, sjemenki i drugih prirodnih sastojaka kontroliranog ekološkog podrijetla. Osim što su izuzetno hranjiv međuobrok, pločice su prepune najfinijih okusa i tekstura, pa prirodno i hranjivo više ne mora značiti kompromis ukusa i mirisa.

Superheraw pločice dolaze u pet okusa Superheraw pločice dolaze u pet okusa Foto: Nova Studio

Podloga svim okusima Superheraw pločica najmanje je sedam sastojaka koji su ručno usitnjeni, hladno prešani i pakirani do savršenstva kako bi svoje superheroj pločice mogli nositi na posao, u školu, na putovanja i sportske aktivnosti. Odličan su izvor prirodne energije, a zna se da povećanjem energije podižemo koncentraciju i vitalnost.

Superheraw pločice dolaze u pet plašteva, odnosno pet okusa. BIO pločica VOĆE-ORAŠASTI PLODOVI dobar je izvor dvaju značajnih minerala – kalija i magnezija, koji se u organizmu odlično međusobno nadopunjuju. BIO snack pločica KOKOS-SJEMENKE INDUSTRIJSKE KONOPLJE izvor je kalija, koji se uslijed fizičke aktivnosti pojačano izlučuje iz tijela, pa je idealna za korištenje uz fizičke napore. LJEŠNJAK-KAKAO najčokoladnija je Superheraw pločica i sadrži mnogo vlakana pa može poslužiti kao bezgrešni slatkiš i kada ste na dijeti. Okus KAKAO-NARANČA s dodanim biljnim bjelančevinama ima udio proteina industrijske konoplje od čak 22 posto, što je čini idealnom za brz oporavak od fizičkih napora.

BIO snack pločica BOROVNICA-INDIJSKI ORAH posebno je kreirana za prijavu na projekt Startaj Hrvatska kao podsjetnik na veliki životni korak mlade majke i poduzetnice Tijane, koja poručuje da ljepota dolazi iznutra i zato treba paziti što unosimo u organizam.

Plavu policu s proizvodima kandidata emisije Startaj Hrvatska možete pronaći u INTERSPAR i odabranim SPAR trgovinama Plavu policu s proizvodima kandidata emisije Startaj Hrvatska možete pronaći u INTERSPAR i odabranim SPAR trgovinama Foto: Nova TV

Emisija Startaj Hrvatska prati osam poduzetničkih priča i osam odličnih proizvoda koje je Nova TV zajedno sa SPAR-om Hrvatska odabrala među stotinama prijava pristiglih na projekt Startaj Hrvatska. Oni koji se pokažu doraslima ovome izazovu potpisat će ugovor sa SPAR-om Hrvatska, ali samo jedan proizvod, onaj najuspješniji u kontekstu proizvoda, ali i razvoja poduzetnika te s najboljim prodajnim rezultatima, postat će Hrvatski hit-proizvod 2020. godine te zauzeti posebno mjesto na policama svih INTERSPAR i odabranih SPAR trgovinama diljem Hrvatske.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju