Nakon nekoliko godina veze hrvatski nogometni reprezentativac Josip Juranović i njegova djevojka Lana Miholjević izrekli su sudbonosno da.

Par je upoznao zajednički prijatelj, a posljednje četiri godine Lana svog supruga često prati i na utakmicama. Između ostalog, bila mu je podrška na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Katru.

Nakon zaruka red je došao i na vjenčanje, a fotografije sretnog dana nogometaš je podijelio na svom Instagramu, na kojem ga prati više od 140 tisuća ljudi.

Mr. & Mrs. Juranović, napisao je ispod fotografija na kojima pozira sa suprugom.

Lana je izborom vjenčanice pokazala da nije tipična mladenka. Za veliki dan odabrala je naime bijelu mini vjenčanicu na jedno rame.

Haljina s naborima od teksturiranog materijala ima jedan dugi rukav i prati liniju tijela, a na struku ima efektan detalj od lepršavog materijala koji se spušta niz nogu.

Jesu li pogodile? Deset slavnih dama koje su se udale u mini haljini Slavne dame za veliki dan biraju i kratke haljine Elizabeth Taylor Sharon Tate +6 Audrey Hepburn

Posebna haljina u kojoj je trudna Vanja Modrić prije 13 godina blistala na vjenčanju pred matičarem Vanja Modrić Vanja Modrić vjenčala se u sivoj haljini Vanja Modrić vjenčala se u sivoj haljini +2 Vanja Modrić vjenčala se u sivoj haljini

Kada je u pitanju obuća, odlučila se za bogato ukrašene cipele na visoku potpeticu modne kuće Manolo Blahnik.

Radi se o popularnom modelu Lurum koji je ukrašen kristalima u obliku lišća.

Cipele koje se opisuju i kao slip-on salonke jer imaju otvorenu petu i oblik natikača napravljene su od sjajnog satena i dolaze u raznim bojama, a mladenka se za veliki dan odlučila za svjetliju varijantu.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju