Novom Unileverovom cvjetnom i mirisnom kolekcijom za njegu rublja Surf oduševila se i voditeljica Marijana Batinić koja je kolekciju, uz predstavnike Unilevera Hrvoja Filipčića i Lanu Erceg, predstavila i novinarima prošli tjedan na rascvjetalom eventu u zagrebačkom kafiću 'A most unusal garden' na Horvaćanskoj 3

Brojna su istraživanja potvrdila da rublje najsvježije miriše po cvijeću, a najnovija Unilever kolekcija za njegu rublja Surf donosi dosad najmirisnije i naučinkovitije cvjetne kombinacije za čistoću i svježinu rublja.

Surf filozofija i cilj bio je kreirati mirise koji pružaju užitak i zadovoljstvo tijekom dana - Surf mirisi bude maštu i preko kućanskih poslova svojim će vas mirisom odvesti do najčarobnijih mjesta.
Surf kolekcija dostupna je obliku tekućine, kapsula i praška, u nekoliko cvjetnih kombinacija.

• Surf tekući deteržent za rublje iris i proljetna ruža: Cvijet irisa daje slatku drvenastu notu i savršeno dopunjuje romantičan miris ruže. Upotrebljava se za obojeno rublje. Postoji i u obliku kapsula i praška.

• Surf tekući deteržent za rublje tropski ljiljan i ylang-ylang: Ženstven, ali snažan, miris ljiljana sadrži aromu meda i cvjetnu aromu, što ga čini jednim od pet najpoželjnijih cvjetova u svijetu. Cvijet ylang-ylanga ima slatku aromu koja je ujedno primamljiva i smirujuća. Namijenjeno za obojeno rublje. Postoji i u obliku kapsula i praška.

• Surf tekući deteržent za rublje bijela orhideja i jasmin: Bijelu orhideju odlikuje svježina, a jasmin ima topao, blag i sladak miris koji budi osjećaj optimizma i razigranosti. Koristi se za bijelo rublje. Postoji i u obliku kapsula i praška.


Proizvodi su dostupni u količinama za 20, 40 i 60 pranja.
Cijene: proizvod za 20 pranja 37,99 kn; proizvod za 40 pranja 69,99 kn; proizvod za 60 pranja 89,99 kn

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju