Susan Sarandon bila je među brojnim gošćama na modnom događanju Elle Style Awards održanom u palači Palacio de Cibeles u Madridu. Glumica i aktivistica izgledala je vrlo glamurozno u crnoj toaleti koja je pojam nepogrešive klasične elegancije koja pobjeđuje trendove.

Galerija Susan Sarandon - 7 Susan Sarandon - 1 Susan Sarandon - 3 +3 Susan Sarandon na modnom događanju Elle Style Awards u Madridu

Crveni tepih u današnje vrijeme pun je outfita koji više otkrivaju nego što skrivaju. Stoga je uvijek ugodno iznenađene na nekom glamuroznom događanju vidjeti klasičnu ženstvenu eleganciju.

Susan Sarandon - 1 Susan Sarandon na crvenom tepihu u dugoj crnoj haljini i štiklama (Foto: AFP)

Susan Sarandon svojim izdanjem za svečanost Elle Style Awards u Madridu održala je modnu lekciju što se tiče profinjenosti i pravila manje je više. Na crvenom tepihu oskarovka je zablistala u dugačkoj crnoj haljini sitne rebraste strukture, decentno ukrašenoj šljokicama i s dijagonalnim prorezom na predjelu dekoltea.

Susan Sarandon - 3 Susan Sarandon na modnom događanju Elle Style Awards u Madridu (Foto: Profimedia)

Sofisticiranu toaletu upotpunila je crnim sandalama s visokom potpeticom, koje pružaju stabilnost zahvaljujući prekriženim remenčićima na predjelu gležnja.

Jači make-up i valovita kosa savršene dužine i riđe boje, koja je zaštitni znak Susan Sarandon, izvrsno su podigli cjelokupni stajling, a dašak blještavila dalo je i krupnije zlatno prstenje.

Susan Sarandon u 78. godini života izgleda spektakularno, a na njezino modno izdanje i prirodnu ljepotu mogle bi se ugledati i mnoge njezine kolegice.

Susan Sarandon - 2 Susan Sarandon u 78. godini života izgleda spektakularno (Foto: Profimedia)

Kakva žena, kakva diva! Jane Fonda u 87. godini pomela crveni tepih u Cannesu Jane Fonda u Cannesu Jane Fonda u Cannesu Jane Fonda u odličnom Elie Saab kombinezonu +2 Jane Fonda u odličnom Elie Saab kombinezonu

Diva bez premca: Helen Mirren u 79. godini održala modnu lekciju u kraljevskoj boji Helen Mirren u prekrasnoj ljubičastoj haljini Elieja Saaba Helen Mirren u prekrasnoj ljubičastoj haljini Elieja Saaba Helen Mirren kraljica je crvenog tepiha +2 Haljina je divno izgledala i s leđa

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju