Novu 2021. mnogi će dočekati skromnije nego inače. Nema velikih zabava, okupljanja, grljenja, ljubljena, dočeka na otvorenom... Ove godine važno je da ostanemo odgovorni i novu, nadajmo se, puno bolju i sretniju novu godinu dočekamo okruženi uistinu najužim krugom ljudi.

Galerija Mnogima će trenirka biti komad u kojem će dočekati novu godinu H&M, 24,99 eura (188,50 kn) Reserved, 199,90 kn +4 Orsay, 169,90 kn

Srećom, u današnje vrijeme video poziva i dalje ćemo barem na taj način moći vidjeti sve naše voljene prijatelje i članove obitelji, a onda ćemo se na dočeku 2022. opet grliti uživo.

A ono što je bitno za znati je da ostanak doma i sve mjere koje su trenutno dio našeg života nisu razlog da se ne sredimo. Ipak, dok s jedne strane postoje oni koji će čak i za najskromniji doček odjenuti najšljokičastiju haljinu, tu si i oni kojima savršeno odgovara novu godinu dočekati u ležernoj odjevnoj kombinaciji.

Haljine midi i i mini dužine za doček 2021. godine - 3 Za doček 2021. kod kuće: 20 haljina midi i mini dužine koje možete nositi i kasnije

Kade u kojima bismo rado uz pjenušavu kupku dočekali 2021. godinu - 5 Kad već ne možemo tulumariti: Deset kada u kojima bismo rado dočekali 2021. godinu

Ta ležerna kombinacija u mnogim će se slučajevima sastojati od ove godine vjerojatno najpopularnijeg ili barem najkorisnijeg odjevnog komada - trenirke, ali i ta trenirka može se prilagoditi prigodi.

Dokaz za to su komadi koje smo izdvojili u našoj galeriji ukrašeni organzom, volanima, perlicama, šljokicama, kragnicama...Možda se baš među njima krije "svečana" trenirka u kojoj ćete se i vi pozdraviti s 2020. godinom.

s.Oliver, 29,99 eura (226,21 kn) s.Oliver, 29,99 eura (226,21 kn) (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju