Jedan od razloga zašto je lob, odnosno dugački bob posljednjih godina postao toliko popularna frizura jest njegova široka svestranost. To je jedna od onih svemogućih frizura koja pristaje zaista svakome – bez obzira na tip i teksturu kose.

Osim toga, lob pristaje i svakom obliku lica tako da s ovom vrlo popularnom frizurom dužine do ramena ili ključne kosti zaista ne možete pogriješiti. Ako imate rjeđu kosu, s lobom možete stvoriti dodatan volumen i punoću, a da biste to postigli najbolje je izabrati jednu od iduće tri verzije loba:

1. Izaberite lob koji je odostraga malo kraći nego naprijed. Takvim kosim načinom šišanja kosa će dobiti punoću i oblik koji će stvoriti iluziju punije kose.

2. Napravite pramenove koji će kosi dati dodatnu dimenziju, odnosno dubinu i kontrast, a rezultat će biti dojam gušće i punije kose.

Slika nije dostupna Tri praktične frizure idealne za tanku i rijetku kosu

Audrey Hepburn 15 kultnih frizura slavnih žena koje se i danas rado kopiraju

3. Valoviti lob izrazito je popularan, a valovi su također odličan izbor za tanku kosu. Valovi se rade od sredine kose do krajeva, a kosu će učiniti lepršavom, živom i punom. Za lijepo razbarušene i opuštene valove poprskajte suhu kosu maglicom za kosu i lagano je razbarušite.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju