Sunčan zimski dan najbolje je iskoristiti za mali izlet i posjet nekoj od stotina lokacija na kojima se možete diviti ljepotama naše zemlje. Napravila je to i Vanna, koja se uputila u Lovran i uživala u pogledu na cijeli kvarnerski zaljev.

S najljepšim pogledom na 2022. godinu. Za vas vidim samo sve najbolje, napisala je naša glazbena diva na Instagramu.

Nju u novoj godini očekuje puno dobrih stvari, a jedna od njih je i veliki koncert u Areni Zagreb, koji će se održati 5. veljače.

Kakav će stajling imati na koncertu, znat ćemo za nešto više od mjesec dana, a do tada Vanna uživa u ležernim i udobnim kombinacijama, kakvu je nosila i u Lovranu.

Dio ove kombinacije bio je i trenutačno najpopularniji model čizama. Naime, nosila je gležnjače na navlačenje sa statement potplatom, bez sumnje najtraženije ove jesensko-zimske sezone.

Za sebe je odabrala model brenda Marc Cain napravljen od glatke kože s efektom bisernog sjaja, čija potpetica doseže visinu od 5,5 centimetara.

Osim u kombinacijama svjetskih trendseterica, čizme s debljim potplatima apsolutni su hit i u domaćim street-style izdanjima i već je sada jasno da ih ove zime niti jedan model neće moći skinuti s trona.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju