Svaki komad nakita, ogrlica, prsten, narukvica ili naušnice, ima posebnu moć – otkriva našu osobnost, samopouzdanje, stil. Jasno daje do znanja što volimo i pomaže otkriti kakvi smo zapravo.

Galerija Momento narukvica Poseban nakit za posebne prilike Spoj elegancije i vrhunske izrade +11 Nakit za svaku prigodu

Još od davnih dana ljudi su težili tome da budu jedinstveni, dopadljivi. Htjeli su se istaknuti. Svjedoče tome crteži u špiljama, ali i prapovijesna nalazišta bogata raznim oblicima nakita – od kostiju, školjaka, kamena, a kasnije i plemenitih metala i stakla. Čini se kako je od povijesnih dana nakit imao posebno mjesto i značenje u životima ljudi. On je komad kojim se ponosimo, koji čuvamo, koji je uspomena na lijepe trenutke i drage ljude. Nakit je ono što daje bezvremenski pečat i gradi naš stil.

Nakit za svaku prigodu Nakit za svaku prigodu Foto: PR

Moć da nas usreći i ohrabri

Kažu da nakit ima nevjerojatnu moć da nas usreći i ohrabri. Kažu da je nakit savršen začin i da ne postoji žena koja je rekla "ne" nekom komadu nakita. Biramo ga u skladu s osobnošću. Tako vedra i po prirodi ekstrovertirana osoba obično bira ono što će još više naglasiti njezin duh i karakter. Ako smo nešto skromniji, ali pristojniji i elegantniji, biramo ono što je skromnije, ali s upečatljivim detaljima koji ne prolaze nezapaženo.

Upravo je takav Momento, hrvatski brend nakita koji volimo nositi, kupovati i darivati. Prateći svjetske trendove, donosi spoj kvalitete i kreativnosti. Istovremeno čuva čvrste veze s tradicijom u kojoj se vrlo lako prepoznajemo.

Poseban nakit za posebne prilike Poseban nakit za posebne prilike Foto: PR

U svojoj raznolikoj ponudi Momento nudi ponešto za svakoga i za svaku prigodu – od rođenja djeteta, proslave vjenčanja, godišnjice, diplome, preko prigodnih kolekcija vezanih za Valentinovo, Majčin dan, Božić do kolekcija koje prate promjene godišnjih doba. Naušnice, ogrlice, narukvice i prstenje, ovisno o tome za koji ste tip nakita, izrađeni su od najfinijeg srebra 925 i s pozlatom od 14-karatnog i 18-karatnog zlata. Jednostavno očaravaju na prvi pogled.

Jedinstven nakit za jedinstvene ljude

Ako želite poseban komad nakita koji će naglasiti vašu osobnost i jedinstvenost, odaberite kreativnu narukvicu Momento. Ona omogućuje kreiranje bezbroj zadivljujućih kombinacija koje će krasti poglede i njome na unikatan način možete izraziti svoju kreativnost. Ovisno o raspoloženju, prigodi, odjevnoj kombinaciji, na izboru je više od 800 privjesaka kojima ćete pokazati drugima kako se danas osjećate.

Spoj elegancije i vrhunske izrade Spoj elegancije i vrhunske izrade Foto: PR

Najfiniji srebrni nakit ukrašen kamenom mozanitom odlika je Momentove kolekcije Premium. Kamenu mozanitu tepaju samo najljepše riječi. Kamen je to, kažu, koji pripada zvijezdama, a kvalitetom je svrstan odmah nakon dijamanta zbog svoje tvrdoće i sjaja. Daje zadivljujuću blistavost, a istovremeno osigurava dugotrajnost nakita i daje mu bezvremenski značaj. Svaki komad nakita iz ove kolekcije pršti elegancijom, luksuzom i vrhunskom izradom.

Ako želite biti sigurni da ćete nemjerljivo podići svoju modnu kombinaciju i privući pozornost, za vas je Momentova kolekcija Golden. Izrađena od srebra čistoće 925 i obogaćena pozlatom od 18-karatnog zlata, očarava kvalitetom i dizajnom na prvi pogled.

Jedinstven nakit za jedinstvene ljude Jedinstven nakit za jedinstvene ljude Foto: PR

Sretan rođendan ti, sretan rođendan ti!

Bilo da ste razveselili sebe jednim komadom ili ga darovali dragoj osobi, neupitno je da će svaki trenutak učiniti posebnim za onoga tko ga nosi. Naušnice, ogrlice, narukvice, prstenje – izbor je na vama. Ostalo će učiniti elegancija i ljepota zlatne kolekcije.

Kao šlag na kraju, Momento slavi rođendan i svoj komad nakita o kojem će se pričati možete ugrabiti do 18. travnja 2024. uz popust od 50 %, bilo u poslovnicama ili na webu. Rođendan su mu čestitale i poznate Splićanke poput Elle Dvornik, Vedrane Ilić, Barbare Kurtović, Anamarije Alebić, Klare Čerine, Marine Ramljak, koje su dodatno uljepšale rođendansko slavlje.


Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Momento po najvišim profesionalnim standardima.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju