Da je netko rekao Robu Lowu osamdesetih godina prošlog stoljeća da će imati jedan od najstabilnijih i najuspješnijih brakova u Hollywoodu, ni sam u to ne bi povjerovao. Holivudski zavodnik na počecima svoje karijere nije vjerovao u ljubav i sreću samo s jednom osobom.

Galerija Rob Lowe i Sheryl Berkoff - 2 Rob Lowe i Sheryl Berkoff - 3 Rob Lowe i Sheryl Berkoff - 1 +2 Rob Lowe i Sheryl Berkoff - 4

Kad sam upoznao svoju ženu Sheryl prvi put sam isprobavao monogamiju, i nisam bio baš uspješan u tome, priznao je slavni glumac magazinu Haute Living.

S filmskom vizažisticom otišao je na "slijepi sastanak“ davne 1983. godine. Iako su osjetili kemiju, nisu ostvarili dugotrajnu vezu. Rob je u to vrijeme volio raskalašene holivudske zabave na koje je odlazio s brojnim ljepoticama. Pričalo se kako je svake večeri bio s drugom ženom.

Keely Shaye Smith i Pierce Brosnan - 2 Tajna najstrastvenije holivudske veze duge 25 godina

Početkom 1990. godine plavokosu je Sheryl Berkoff sreo na setu filma "Bad Influence“ gdje je bila zaposlena kao Robova šminkerica. Glumac se taman vratio iz klinke za odvikavanje od alkohola i htio je okrenuti novu stranicu u životu.

Bio sam spreman za promjeru, priznao je. Ubrzo su počeli ponovo hodati, a 22. srpnja 1991. zavjetovali su se na vječnu ljubav. Danas su ponosni roditelji dvaju sinova – 26 godina starog Matthewa i 23-godišnjeg Johna.

Rob Lowe i Sheryl Berkoff - 4 Rob Lowe i Sheryl Berkoff - 4 (Foto: Getty Images)

Iako Rob Lowe i dalje privlači pažnju brojnih dama, a na malim ekranima i velikom platnu često izmjenjuje nježnosti s nekim od najljepših žena svijeta, tri godine starija Sheryl se ne osjeća ugroženo.

Mislim da nikad ne bismo bili zajedno da ona nema tako zapanjujući pogled na svijet. Ona je vrlo samopouzdana žena zbog čega nije nikakav problem kad zbog posla moram uskočiti u krevet i poljubiti neku lijepu ženu, rekao je Rob Lowe.

Ljubavne navike najsretnijih parova Sedam navika koje imaju samo najsretniji parovi

Kad ga pitaju što je tajna njihovog braka koja traje već 27 godina, Rob spremno je odgovario OK!magazinu:

Biti u uspješnom braku slično je nastupu u uspješnom filmu. Odabrati pravu osobu za ulogu je najvažnije. Mislim da trebate odabrati nekoga tko želi biti u braku, a nije samo zainteresiran za vjenčanje. Uvijek je poželjno i ako je ta osoba vaš najbolji prijatelj.

Rob Lowe i Sheryl Berkoff - 5 Rob Lowe i Sheryl Berkoff - 5 (Foto: Getty Images)

Osim dugog braka, Rob i Sheryl dijele i brojne zajedničke hobije. Obožavaju putovati te istraživati nove kulture i gastronomiju nekog područja.

Sheryl ga, dakako, prati i na sve njegove premijere. Nedavno su se pojavili na 59. televizijskom festivalu u Monte Carlu gdje je Rob Lowe promovirao svoju novu seriju "Wild Bill" u kojem tumači policajca.

Pogledajte i:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju