Svako godišnje doba ima svoje čari pa se veselimo i što je jesenski studeni napokon pokazao koliko studen može biti, ali ipak bismo se još malo prisjetili odjevnih kombinacija zgodnih Zagrepčanki dok još nije bilo tako hladno. Jedna od djevojki iz centra grada je i dugokosa ljepotica koja kao da je 'ispala' iz nezaboravnih 1980-ih

Osamdesete godine prošlog stoljeća bile su tako šarmantne i luckaste kad je o modi riječ. A taj osebujan odjevni stil stoji tip-top preslatkoj djevojci iz Metkovića koju je naš fotograf uhvatio u šetnji centrom Zagreba.

Dugokosa ljepotica osvojila nas je odjevnom kombinacijom kojom dominiraju svijetle traperice visokog struka i 'mrkva' kroja, ultra popularnog 1980-ih te crna kožnata jakna do struka. U stilu osamdesetih nogavice je podvinula te su tako još više do izražaja došle šik gležnjače na visoku potpeticu bordo boje. Od modnih dodataka imala je crnu torbicu.

Slatkica raspuštene svijetlo smeđe kose centrom Zagreba prošetala je u muškom društvu, a ne sumnjamo da je njenom pratiocu bilo drago što je u društvu tako posebne mlade dame.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju