S padom temperatura ljubitelji slojevitog oblačenja napokon dolaze na svoje. Uz balonere, jakne, kapute ili mekane veste važno je izabrati i udobnu odjeću koja odiše kvalitetom i elegancijom, u koju je uvijek pametno uložiti.

  Galerija Igi&Co kolekcija jesen/zima - 1 Igi&Co kolekcija jesen/zima - 6 Igi&Co kolekcija jesen/zima - 3 +6 Igi&Co kolekcija jesen/zima - 8

Smeđa, bež, siva ili crna idealno će se stopiti uz svaku modnu kombinaciju bez obzira na to birate li radije mokasine i tenisice s ravnom platformom ili ste ljubiteljica cipela i čizmica na potpeticu. Uz jesensku i zimsku paletu boja i nijanse s kojima je nemoguće pogriješiti, elegancija i udobnost vječni su imperativ koji nikad neće izaći iz mode. Nova Igi&CO kolekcija vrhunske talijanske obuće za jesen i zimu zaokružit će svaku kombinaciju i biti prava podrška u svim dnevnim aktivnostima.

Za sve ljubiteljice obuće na potpeticu koje s objema nogama žele čvrsto stajati na zemlji ove sezone poznati talijanski brend obuće Igi&CO donosi mnoštvo modela u kojima ćete jednako uživati u šetnji, na kavi ili na važnom sastanku. U ormaru s obućom, pri ruci i na počasnom mjestu, kad je jesenska i zimska obuća u pitanju, ne bi smjele nedostajati klasične crne gležnjače od antilopa. Baš kao i jednostavna crna haljina, koju svaka žena mora imati u ormaru, crne će gležnjače biti točka na i u svakoj modnoj kombinaciji. Široka peta i povišena platforma učinit će ih izrazito udobnima, zbog čega ćete lako zaboraviti na to koliko ste sati stajali. Ako planirate kupnju smeđeg ili bež kaputa, iste gležnjače od antilopa pronaći možete i u smeđoj ili maslinastoj boji, koja će ove sezone polako, ali sigurno u našim ormarima zauzeti počasno mjesto.

Igi&Co kolekcija jesen/zima - 3 Igi&Co kolekcija jesen/zima - 3 Foto: Igi&CO

Što se tiče ravnih platformi, nova Igi&CO kolekcija za jesen i zimu oduševit će ljubiteljice udobnih kožnih tenisica, koje ćete rado nositi uz plave ili crne traperice, trenirku ili suknju. Osim smeđih, ulicama prošaranim jesenskim bojama ili zimskim sivilom odvažite se prošetati crvene tenisice, s kojima je običnu ulicu lako u trenu pretvoriti u razigranu modnu pistu.

Upravo zbog svojih svjetlucavih i upečatljivih detalja lako postaju protagonisti ove modne sezone, a njihov poseban potplat osigurat će vam dodatnu toplinu i udobnost, zbog čega ćete imati osjećaj kao da koračate po oblacima. Ako ove jeseni na ulice izlazite s jasnim modnim stavom i izborom koji se ne libite pokazati, crne udobne tenisice s detaljem životinjskog uzorka osvojit će vas na prvu.

Ako volite sofisticirani uredski šik, ne zaboravite da će uz blejzer i bijelu košulju udobna i kvalitetna visoka crna čizma široke pete koja prati liniju vaše noge ove sezone biti u centru pozornosti.

Čini se kako će u nadolazećem periodu svi ljubitelji mode napokon doći na svoje jer će trendovi još jednu sezonu na ruku ići svima koji kroz odabir obuće i odjeće znaju izraziti svoje unutarnje ja. U apsolutnom će fokusu osim mekanog pletiva, s kojim igramo na sigurno, svakako biti i bomber-jakne. Kombinirajte ih uz Igi&CO kožne čizme s ravnim potplatom, u kojima će vas oko gležnja u hladnim danima dodatno grijati meko krzno. Pronađite savršenu jaknu i opremite se hrabro za novu sezonu, a udobnost čizmica s ravnim potplatom, koje možete pronaći još i u smeđoj i sivoj boji, bit će uz vas kamo god se uputili.

Igi&Co kolekcija jesen/zima - 10 Igi&Co kolekcija jesen/zima - 10 Foto: Igi&CO

Da bismo u cipele uvijek trebali imati povjerenja kao u najbolju prijateljicu, dokazuju i ženske gležnjače s patentom, koje će vašu nogu držati suhom za vrijeme jesenskih kiša ili zimskih snjegova, kad biste radije ostali kod kuće na toplom. Otporne su na vodu, zbog čega ćete razne vremenske (ne)prilike okrenuti u svoju korist.

Iako se trendovi iz godine u godinu mijenjaju, s kožnom obućom i onom od antilopa, u koju vrijedi uložiti, nikako ne možete pogriješiti. U Igi&CO asortimanu pronaći možete i najkvalitetniju Gore-tex obuću koja čuva vašu nogu od hladnoće, kiše i svih zimskih uvjeta. Mekana i fleksibilna obuća u nijansama smeđe, sive ili u crnoj boji koja prkosi svim vremenskim uvjetima vaš je vjerni saveznik u nadolazećoj sezoni, u kojoj se uz kvalitetu cijeni i elegancija, koja će uvijek i bez problema na modnoj sceni svoje mjesto imati zagarantirano. S obzirom na to da u kvalitetnu obuću uvijek vrijedi uložiti, Igi&CO najbolja je vrijednost za uloženi novac koju zaslužujete imati.

  Igi&Co kolekcija jesen/zima Igi&Co kolekcija jesen/zima Foto: Igi&CO

 

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Igi&CO po najvišim profesionalnim standardima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju