Iza nas je četvrta emisija Plesa sa zvijezdama, zabavnog showa Nove TV, koji nam je ove nedjelje pripremio pravu umjetničku poslasticu. Osim zadivljujućih plesnih koraka, posljednja emisija slavila je i najveće filmske klasike.

Galerija Tamara Loos Tamara Loos u četvrtoj emisiji Plesa sa zvijezdama - 5 Severina u Beogradu 2012. godine +9 Tamara Loos u četvrtoj emisiji Plesa sa zvijezdama - 3

Pažnju su nam sinoć ukrali kreativni kostimi, uvježbane koreografije, ali i odjevne kombinacije koje su ove nedjelje bile dostojne holivudskog crvenog tepiha.

Među njima je bila i uvijek besprijekorno odjevena Tamara Loos, novo lice Plesa sa zvijezdama, za čiji je stajling zaslužan stilist Marko Grubnić.

Marko se i ovoga puta posebno potrudio i za filmsku večer odabrao impresivnu modnu kombinaciju. Gola haljina Matije Vuice na Tamari je izgledala zaista dojmljivo, a Marko kaže da je glavni cilj bio na pozornicu donijeti dašak holivudskog glamura.

Tamara Loos u četvrtoj emisiji Plesa sa zvijezdama - 5 Tamara Loos u četvrtoj emisiji Plesa sa zvijezdama - 5 (Foto: Nova TV)

Haljina je izrađena od tila, na koji su aplicirani kristali i šljokice. Dodatno je raskošnom čini voluminozni cvjetni volan na donjem dijelu te šlep. U prvom planu bile su Tamarine noge, a opći dojam je profinjenost, bez obzira na to što haljina otkriva puno.

Haljina je zaista ogromna i trebalo je s njom baratati. Na prvu djeluje prozračno pa gledatelji možda nemaju dojam koliko je zapravo velika, objasnio nam je Marko, koji ne može sakriti oduševljenje Tamarom. Ona je, kaže, njegova inspiracija.

Tamara Loos u četvrtoj emisiji Plesa sa zvijezdama - 1 Tamara Loos u četvrtoj emisiji Plesa sa zvijezdama - 1 (Foto: Nova TV)

Istu golu haljinu dizajnerice Matije Vuice nosila je i Severina u Beogradu, 2012. godine, kada je primila nagradu za osobu godine. Nosila ju je i Ana Gruica na proslavi 35 godina rada dizajnerice Matije Vuice.

Radi se o arhivskoj haljini koja nema cijenu. Takvi komadi daju posebni čar modi. Matija je to dobro opisala kada je rekla da neke stvari jednostavno nisu na prodaju, rekao je Marko. 

Primjerice, Kim Kardashian na Met Gali se pojavila u haljini koju je nosila Marilyn Monroe, ali i brojne druge poznate dame poput Cate Blanchett te Catherine Middleton sve češće recikliraju već nošene haljine i tako mijenjaju modu u smjeru održivosti.

Tamara Loos: Glamurozno izdanje koje opasno konkurira stilu Catherine Middleton Tamara Loos u prvoj epizodi Plesa sa zvijezdama Tamara Loos u prvoj epizodi Plesa sa zvijezdama Tamara Loos u prvoj epizodi Plesa sa zvijezdama +3 Tamara Loos u prvoj epizodi Plesa sa zvijezdama

To su haljine koje nemaju cijenu. U jako sam dobrom odnosima Matijom pa sam je zamolio da nam ustupi haljinu za ovu posebnu emisiju. Namjerno sam išao na takvu priču jer mislim da haljina ima dodatnu težinu kad kažemo da ju je Severina nosila prije 11 godina, rekao je Marko.

U galeriji na početku teksta prisjetite se i ostalih izdanja Tamare Loos u ovogodišnjem Plesu sa zvijezdama. 

Tamara Loos i Severina Tamara Loos i Severina (Foto: Nova TV/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju