Iza nas je deveta emisija "Plesa sa zvijezdama", zabavnog showa Nove TV koji nam je ovog proljeća na male ekrane donio pravu umjetničku poslasticu.

Galerija Tamara Loos u devetoj emisiji Plesa sa zvijezdama Tamara Loos Tamara Loos u haljini brenda LARIE +8 Tamara Loos u petoj emisiji Plesa sa zvijezdama

Osim dobro osmišljenih koreografija i dobro uvježbanih plesnih koraka, pažnju na blještavoj pozornici popularnog showa uvijek privuče modna kombinacija voditeljice Tamare Loos, novog lica Plesa sa zvijezdama, koje svaki puta iznenadi raskošnim outfitom.

Njezine kombinacije priprema stilist Marko Grubnić, koji je ovoga puta izabrao raskošnu haljinu domaćeg modnog brenda Larie, iza koja stoji dizajnerica Marina Matić.

Blještava haljina sirena kroja siluetu je stavila u prvi plan, a posebna je po cvjetnim aplikacijama koje su cjelokupnom dojmu dale dašak glamura.

Tamara Loos u devetoj emisiji Plesa sa zvijezdama Tamara Loos u devetoj emisiji Plesa sa zvijezdama (Foto: Nova TV)

Poseban detalj koji je zaokružio cijelu kombinaciju zasigurno su večernje rukavice, koje na prvi pogled izgledaju kao da su izrađene od lateska, a Markov glavni cilj bio je stvoriti glam rock dojam.

Svečana haljina koju je Tamara nosila u posljednjoj emisiji cijela je izrađena od šljokica, odnosno glitera, od kojih smo radili i ogromne ruže.

Tamara Loos u devetoj emisiji Plesa sa zvijezdama Tamara Loos i Marko Grubnić u devetoj emisiji Plesa sa zvijezdama (Foto: Nova TV)

Haljina je rađena baš za Tamaru i za show pa sam imao priliku svečanu haljinu malo začiniti. Zato sam se poigrao s rukavicama koje su cijelom stajlingu dale moćnu notu, objasnio nam je Marko.

Pažnju je sinoć privukla i Tamarina frizura koja je vidno kraća, a Marko nam kaže da se ove sezone trude mijenjati cjelokupni look. Frizura je dala opuštenu i mladenačku notu cijeloj priči i zaokružila je u elegantnu, moćnu i urbanu kombinacija u kojoj se i Tamara osjećala odlično.

Tamara Loos: Glamurozno izdanje koje opasno konkurira stilu Catherine Middleton Tamara Loos u prvoj epizodi Plesa sa zvijezdama Tamara Loos u prvoj epizodi Plesa sa zvijezdama Tamara Loos u prvoj epizodi Plesa sa zvijezdama +3 Tamara Loos u prvoj epizodi Plesa sa zvijezdama

U galeriji na početku teksta prisjetite se ostalih Tamarinih kombinacija iz ovogodišnjeg Plesa sa zvijezdama. 

Tamara Loos u devetoj emisiji Plesa sa zvijezdama Tamara Loos u devetoj emisiji Plesa sa zvijezdama (Foto: Nova TV)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju