Tatjana Josipović samozatajna je dama koja se rijetko kada pojavljuje u javnosti, a pogotovo otkako je njezin suprug Ivo Josipović prestao obnašati funkciju hrvatskog predsjednika.

Galerija Tatjana Josipović rijetko kada se pojavljuje u javnosti Tatjana i Ivo Josipović na premijere opere Lennon u Zagrebu Tatjana Josipović na premijeri opere Lennon +0 Modno usklađena Tatjana i Ivo Josipović na premijeri opere Orfej i Euridika 2021. godine

Premijeru suprugove opere "Lennon", koja je sinoć izvedena u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu pod ravnanjem Ivana Josipa Skendera i u režiji Marine Pejnović, ipak nije mogla propustiti.

Tatjana Josipović pojavila se u društvu svoga supruga u osebujnoj kreaciji midi kroja. Nosila je eklektičnu haljinu sastavljenu od dva dijela – donjeg šarenog dijela s narančastim i plavim detaljima te gornjeg dijela napravljenog od prozirnog tila s prugicama. 

Tatjana i Ivo Josipović na premijere opere Lennon u Zagrebu Tatjana i Ivo Josipović na premijere opere Lennon u Zagrebu (Foto: Sanjin Strukic/Pixsell)

Bivša prva dama haljinu je sparila s crnim najlonkama i elegantnim cipelama s visokom potpeticom, a cijelo izdanje zaokružila je bisernom narukvicom i decentnim parom naušnica. U rukama je nosila šareni šal i elegantnu crnu torbicu.

Odlično raspoloženi Ivo Josipović za tu je priliku nosio dobro krojeno tamno odijelo, bijelu košulju i kravatu u odvažnoj crvenoj boji. Bivši hrvatski predsjednik upustio se u skladanje svoje prve opere koja je posvećena kraju života slavnog Johna Lennona, a prema libretu Marine Biti.

Sanja Musić Milanović: Nepogrešivo izdanje prve dame za kazalište Sanja Musić Milanović ljubiteljica je elegantnih kompleta u crnoj boji Sanja Musić Milanović sa Zoranom Milanovićem u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu - 3 Sanja Musić Milanović sa Zoranom Milanovićem u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu - 2 +1 Sanja Musić Milanović sa Zoranom Milanovićem u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu - 1

Kako se stil Kolinde Grabar-Kitarović mijenjao s godinama? Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović +22 Kolinda Grabar-Kitarović na premijeri u riječkom HNK-u 2007.

Tatjana i Ivo Josipović ponosni su roditelji 32-godišnje kćeri Lane, koja radi kao asistentica na Sveučilištu za tehnologiju, znanost i menadžment u Zürichu.

Modno usklađena Tatjana i Ivo Josipović na premijeri opere Orfej i Euridika 2021. godine Modno usklađena Tatjana i Ivo Josipović na premijeri opere Orfej i Euridika 2021. godine (Foto: Emica Elvedji/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju