Teen Choice Awards prvi puta ove godine dodijelio je nagradu za ikonu koja je svojim likom i djelom nadahnula mnoge tinejdžere diljem Sjedinjenih Američkih Država. Ta prestižna titula pripala je Taylor Swift.

Galerija Taylor Swift 2012. i 2019. godine Taylor Swift - 1 Taylor Swift - 4 +2 Taylor Swift - 2

Nagrada ne čudi ako je poznato da se američka kantautorica i sama počela baviti glazbom kao tinejdžerica, a u svojoj 13-godišnjoj karijeri prodala više od 50 milijuna albuma te osvojila 25 popularnih daski za surfanje Teen Choice Awardsa. Uz to ona se smatra jednom od najvećih influenserica na društvenim mrežama, koja svoju platformu koristi za širenje pozitivnih poruka.

Baš zato na ceremoniji uručenja u Hermosa Beachu u Kaliforniji iskoristila je priliku da podijeli važnu poruku sa svojim najmlađim obožavateljima:

Greške su neizbježne. Ponekad misliš ako se dovoljno potrudiš i ako svaku odluku doneseš na savršen način, da nikad nećeš napraviti grešku. Normalno je činiti greške. Ako si trenutno predbacuješ zbog nečega što se dogodilo, u čemu si pogriješio ili se osjećaš zbog toga posramljeno, to je normalno. Nitko ne prolazi kroz život nepovrijeđen. Molim vas, budite blagi prema sebi i zauzmite se za sebe.

Taylor Swift - 6 Taylor Swift - 6 (Foto: Getty Images)

Ovo je samo jedna u nizu moćnih poruka koju je Taylor Swift odaslala svojim obožavateljima ove godine. U travanjskom broju Elle magazina napisala je esej po imenu "30 stvari koje sam naučila prije 30. rođendana", u kojem se, između ostalog, dotiče i vlastite pogrešne percepcije o savršenom izgledu.

Naučila sam da ne mrzim svaki gram masnoće na svojem tijelu. Naporno sam radila kako bih izvježbala svoj mozak da koji kilogram više percipiram kao priliku da imam veće obline, sjajniju kosu i više energije. Mislim da mnogi od nas pretjeruju s dijetama, ali pretjerivanje može biti opasno. Ne postoji brzo rješenje. Radim svaki dan na prihvaćanju svoga tijela.

Emily Ratajkowski uvijek privlači poglede “Obrij pazuhe”: Fotografija slavne dame koja je izazvala veliku raspravu na internetu

Napisala je to i zbog komentara na društvenim mrežama gdje su mnogi primijetili kako slavna pjevačica na pragu tridesetih godina ima vidno puniju figuru u odnosu na svoje početke.

Taylor Swift izvrsno izgleda i s nekoliko kilograma više, i ne srami se svojeg tijela. Upravo zato na dodjeli Teen Choice Awardsa zablistala je u odvažnoj Versaceovoj kombinaciji sastavljenoj od šarene bluze, kratkih hlača i odgovarajućeg sakoa te crvenih sandala s blok-potpeticom za koje je dobila brojne komplimente.

Pogledajte i koje su slavne dame rekle "ne" odlasku pod nož:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju