Ljubiteljice mode više od sezone godišnjih odmora vesele sniženja. A s obzirom na to da je kod većine brendova već počeo drugi krug sniženja, sreći nema kraja. Što se nosi i uz što se kombinira, provjerili smo na zagrebačkim ulicama i saznali koje su omiljene tenisice urbanih ljepotica.

 

 

  Galerija Zagreb streetstyle Zagreb streetstyle Puma Basket, prije 849 kn, sada 509,40 kn, BUZZ +21 Zagreb streetstyle

Sve je više odjevnih kombinacija koje se mogu nositi uz tenisice za postizanje trendi looka. Uz klasične favorite koji su osvojili uličnu modu poput tenisica Converse, među trendsetericama neizostavni su i modeli brendova Nike, Adidas, Reebok te Puma.

Tenisice u kombinaciji s trapericama uvijek su sigurna opcija, no mi smo izvojili outfite koji pokazuju da tenisice mogu ići uz gotovo sve.

1. Kombinacija culotte hlača i tenisica

Lijepa plavuša sa zagrebačke špice svoje je tenisice Adidas Superstar kombinirala uz top spuštenih ramena i culotte hlače, a pažnju je privukla i dugim pletenicama. Ovaj model hlača širokih nogavica i dužine do pola lista već je nekoliko sezona omiljen među trendsetericama jer laska svakoj figuri.

Zagreb streetstyle Zagreb streetstyle Foto: Sandro Sklepić

Odlično se uklapa u dnevne i večernje kombinacije, a dolazi u mnoštvo različitih materijala i printova. Možda se na prvu ne biste sjetili taj zanimljivi kroj kombinirati uz ravnu obuću, ali ova mlada dama pokazala je da uz prave tenisice to može biti pun pogodak. Ovo veselo, ljetno izdanje koje spaja udobno s modernim idealno je za duga razgledavanja po gradu ili odlazak u šoping.

Adidas Superstar, prije 749 kn, sada 524,30 kn, BUZZ Adidas Superstar, prije 749 kn, sada 524,30 kn, BUZZ (Foto: PR)

2. Tenisice u kombinaciji s haljinama raznih dužina i motiva

Cvjetne, s prugicama, slip ili strukirane - haljine su neizostavan ljetni komad, a ove godine najpopularnije su u kombinaciji s tenisicama. U outfitima u kojima je naglasak na svevremenskim haljinama na preklop, tenisice će dati ležeran štih, a čini se da je trenutno to trendesetericama omiljeni spoj. Niskim će curama najbolje odgovarati kombinacija mini haljina s tenisicama, dok će one visoke tenisice moći prošetati i uz midi modele.

Zagreb streetstyle Zagreb streetstyle Foto: Sandro Sklepić

3. Tenisice u kombinaciji sa sportskim tunikama

Sportske tunike zamijenile su klasičnu sportsku trenirku i tajice. Tunike/haljine lakše se kombiniraju uz ne toliko sportske detalje kao što su klasična torba i nakit, ali još uvijek odlično pristaju uz urbane modele tenisica kao što su Adidas Superstar s metalnom kapicom.

Zagreb streetstyle Zagreb streetstyle Foto: Sandro Sklepić

Ponudu BUZZ tenisica po sniženim cijenama razgledajte u fotogaleriji.

 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju