Ako ste željni malo luksuza, svakako "prošećite" prekrasnim, zanimljivim i fenomenalnim stanom s pogledom koji oduzima dah. Terasa je zaista san snova, ali morate vidjeti i kamin napravljen u debelom kamenom zidu.

Galerija

Ovo glamurozno mjesto za život nalazi se u Los Angelesu, a zaista i nalikuje domu neke holivudske zvijezde. S prostrane terase s bijelim namještajem prostire se panoramski pogled na grad – zamislite samo svako jutro piti kavu na takvoj terasi i uživati u očaravajućem pogledu...

Kao i mnoge kuće i stanovi u Los Angelesu, i ovaj ima bazen, a doživljaj je još posebniji jer se i iz bazena pruža beskonačan pogled na L.A. Očarao nas je i stakleni zid na terasi u kojem se reflektira prekrasan zeleni krajolik.

Fenomenalan stan koji izgleda posebno očaravajuće kad padne večer - 7
Kamin napravljen u kamenom zidu i pogled na osvjetljeni grad - milina (Foto: Living4media)

Interijer je uređen u savršenom skladu eklektičnog stila, rustikalnom, rokoko, modernom i još ponekom, što dokazuje da različitosti mogu savršeno funkcionirati zajedno i nadopunjavati se.

Famozna! Kuća u Prelogu u kojoj su crna kuhinja i kupaonica glavne zvijezde

Kupaonica s crnom kadom pojam je visoke elegancije, dok se ugođaj u dnevnom boravku u večernjim satima pretvara u čistu čarolija. Uz kamin napravljen u debelom zidu od sivog kamena, bez riječi ostavlja i pogled na osvjetljeni grad kroz staklene zidove.

Vratimo se još malo na terasu prepunu bilja i zelenila – ovaj fenomenalan stan u Los Angelesu zaista se čini kao savršeno mjesto za živjeti.

Fenomenalan stan koji izgleda posebno očaravajuće kad padne večer - 10
Interijer je uređen u savršenom skladu eklektičnog stila, rustikalnom, rokoko, modernom i još ponekom (Foto: Living4media)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju