Kombinacija boho i industrijskog stila pokazala se savršenim izborom za uređenje terase na kojoj je poseban užitak provoditi proljetne i ljetne večeri. Čitav dom Amire Hondo iz Konjica u Bosni Hercegovini uređen je u kombinaciji tih dvaju stilova, s puno estetike, šarma i privlačnih detalja.

Galerija Amira Hondo svoju terasu uredila je u kombinaciji boho i industrijskog stila - 7 Amira Hondo svoju terasu uredila je u kombinaciji boho i industrijskog stila - 2 Amira Hondo svoju terasu uredila je u kombinaciji boho i industrijskog stila - 5 +7 U večernjim satima na terasi zavlada posebno čaroban ambijent

Detaljno biram stvari za svoj dom i pokušavam biti drugačija, kaže Amira Hondo. Većina stvari u kući rađena je po njezinim željama i nacrtima, pa je tako i kamin, koji je mnoge oduševio, također bio njezina ideja. Otkada je otvorila profil na Instagramu i počela slikati svoj dom, često dobiva pitanja za savjete o uređenju doma. Nije ni čudo jer Amirina terasa posljednje tri godine osvaja prvu nagradu kao najljepša u njezinu gradu, Konjicu u Bosni i Hercegovini.

Amira Hondo svoju terasu uredila je u kombinaciji boho i industrijskog stila - 10 U večernjim satima na terasi zavlada posebno čaroban ambijent (Foto: Privatne fotografije)

Mnoge predmeti su DIY projekt, kao što su svijećnjaci i vaza od bambusa, a najponosnija sam na stolić od stare automobilske gume, ističe Amira, koja većinu slobodnog vremena provodi na terasi, družeći se sa svojima sinovima i snahom. Najdraži kutak na terasi joj je onaj u kojemu se nalazi ljuljačka, tu se najradije odmara nakon napornog dana. Na terasi rado dočekuje i goste jer, kako kaže, mnogo je ljepše sjediti i družiti se u tako lijepoj atmosferi.

Varaždinski balkon s drvenom pregradom - 2 Prava oaza mira: Varaždinski balkon sa zgodnim detaljem koji će mnogi htjeti kopirati

Kutak u vrtu u kojem bismo proveli proljeće i ljeto - 1 Sve što nam treba: Savršeni kutak u vrtu u kojem bismo proveli proljeće i ljeto

Prijatelji nam rado dolaze u goste i uživaju, naročito u noćnoj atmosferi moje terase, dodaje. A u večernjim satima terasa Amire Honde pretvara se u zaista čarobno mjesto uz lampice koje stvaraju posebno ugodan i romantičan ambijent. Jednako je lijep i interijer njezina doma i mnogo je onih koji je svakodnevno pitaju gdje je kupila određene predmete s kojima je uredila kuću.

A terasa je bajna: Predobar stan u Zadru u koji se ćilim iz Sarajeva uklopio savršeno Stan u Zadru u kojem je spajanje nespojivog stvorilo predobro uređen interijer - 10 Stan u Zadru u kojem je spajanje nespojivog stvorilo predobro uređen interijer - 9 Stan u Zadru u kojem je spajanje nespojivog stvorilo predobro uređen interijer - 11 +11 Stan u Zadru u kojem je spajanje nespojivog stvorilo predobro uređen interijer - 14

Mnoge je oduševila galerija s uokvirenim posterima, a rad je tvrtke Aedesing, dok je većina jastuka iz trgovine Urban Home, otkriva vlasnica prelijepo uređene kuće.

Amira Hondo svoju terasu uredila je u kombinaciji boho i industrijskog stila - 3 Amira Hondo svoju terasu uredila je u kombinaciji boho i industrijskog stila (Foto: Privatne fotografije)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju