Visoke temperature natjerale su nas da potražimo svoje mjesto u hladu i što više vremena provodimo sklonjeni od sunca i vrućine. Jednu takvu oazu u hladovini pronašli smo u popularnom turističkom odredištu koje svake godine posjeti pet milijuna turista.

Galerija

Barcelona je, nakon Pariza, Londona i Rima, četvrti grad po posjećenosti u Europi te najpopularnije turističko odredište u Španjolskoj. Glavni grad pokrajine Katalonije također je važno kulturno središte i jedna od vodećih turističkih destinacija s bogatom kulturnom baštinom.

Ljetni ambijent na terasi kao iz snova
Ljetni ambijent na terasi kao iz snova (Foto: Living4media)

Taj živopisni i primamljivi grad krase i prelijepa arhitektura te karakterističan način gradnje stambenih objekata specifičan za to podneblje. On se savršeno ogledava i u izgledu šarmantne kuće s bazenom s puno stila i eklektično uređenim interijerom u kojem je ružičasta boja dala živost prostoru i prodrmala prevladavajuće neutralne nijanse.

Ljetni ambijent na terasi kao iz snova - 4
Eklektičan interijer kuće uređen je s puno stila (Foto: Living4media)

Najljepši dio kuće ipak je terasa uređena kao savršen prostor za provođenje vremena na otvorenom. Lagane zavjese osiguravaju zaštitu od sunca i vrućine, kao i privatnost, a drvo, koje kao materijal prevladava, prostoru daje toplinu i prirodnost.

"Običan" i mali, ali: Balkon u Rijeci koji je oduševio svijet i skupio 13.000 lajkova

Na terasi ima dovoljno mjesta za sjedenje, ali i za ležanje, a tu je i bazen u kojem se može rashladiti, pa nema ni razloga odlaziti s nje! Štoviše, lako bismo na tom čarobnom mjestu proveli čitavo ljeto – e, to bi bio pravi odmor iz snova.

Ljetni ambijent na terasi kao iz snova - 2
Ružičasta boja interijeru je dala živost i 'prodrmala' prevladavajuće neutralne nijanse (Foto: Living4media)