Visoke temperature natjerale su nas da potražimo svoje mjesto u hladu i što više vremena provodimo sklonjeni od sunca i vrućine. Jednu takvu oazu u hladovini pronašli smo u popularnom turističkom odredištu koje svake godine posjeti pet milijuna turista.

Galerija Ljetni ambijent na terasi kao iz snova Ljetni ambijent na terasi kao iz snova Ljetni ambijent na terasi kao iz snova - 2 +2 Eklektičan interijer kuće uređen je s puno stila

Barcelona je, nakon Pariza, Londona i Rima, četvrti grad po posjećenosti u Europi te najpopularnije turističko odredište u Španjolskoj. Glavni grad pokrajine Katalonije također je važno kulturno središte i jedna od vodećih turističkih destinacija s bogatom kulturnom baštinom.

Ljetni ambijent na terasi kao iz snova Ljetni ambijent na terasi kao iz snova (Foto: Living4media)

Taj živopisni i primamljivi grad krase i prelijepa arhitektura te karakterističan način gradnje stambenih objekata specifičan za to podneblje. On se savršeno ogledava i u izgledu šarmantne kuće s bazenom s puno stila i eklektično uređenim interijerom u kojem je ružičasta boja dala živost prostoru i prodrmala prevladavajuće neutralne nijanse.

Ljetni ambijent na terasi kao iz snova - 4 Eklektičan interijer kuće uređen je s puno stila (Foto: Living4media)

Najljepši dio kuće ipak je terasa uređena kao savršen prostor za provođenje vremena na otvorenom. Lagane zavjese osiguravaju zaštitu od sunca i vrućine, kao i privatnost, a drvo, koje kao materijal prevladava, prostoru daje toplinu i prirodnost.

Penthouse u Zadru s velikom terasom s pogledom na more koji ostavlja bez daha - 18 I taj pogled! Terasa penthousea u Zadru koja se navečer pretvara u posebno čarobno mjesto

Terasa s bazenom i pogledom na more - 4 Idila u susjedstvu: Terasa s bazenom i pogledom na more koji hrani dušu

Na terasi ima dovoljno mjesta za sjedenje, ali i za ležanje, a tu je i bazen u kojem se može rashladiti, pa nema ni razloga odlaziti s nje! Štoviše, lako bismo na tom čarobnom mjestu proveli čitavo ljeto – e, to bi bio pravi odmor iz snova.

Ljetni ambijent na terasi kao iz snova - 2 Ružičasta boja interijeru je dala živost i 'prodrmala' prevladavajuće neutralne nijanse (Foto: Living4media)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju