Priča o vašem danu iz snova uvijek započinje odabirom idealne lokacije, a The Loft je mjesto koje će vaš dan iz snova učiniti jedinstvenim i nezaboravnim.

Galerija

Pazeći na svaki detalj, ovo mjesto idealno je za proslavu ljubavi i svakog vašeg važnog dana u životu iz kojeg ćete nositi najljepše uspomene.

The Loft se nalazi na zapadnoj vizuri grada i, kao što mu samo ime sugerira, osjećat ćete se kao u čarobnom loft prostoru, s velikom terasom. Terasa je idealna za druženja s prijateljima, party ili pak prvi ples, a poseban je doživljaj poljubiti se ispod svoda ispunjenog lampicama.

Na terasi se nalazi i Loft gin bar, a tko može odbiti čašu sve popularnijeg pića, džin-tonika koji se odlično sljubljuje s brojnim začinima - od papra, ruže pa sve do svježih krastavaca.

Svadbena dvorana pomno je uređena u industrijskom stilu koji je karakterističan stil i za loftove New Yorka. Betonski zidovi u kombinaciji s ciglom, Chesterfield kauči za odmor, industrijska rasvjeta i bilje koje visi s plafona stvorit će bajkovit ugođaj za vaš najvažniji dan.

The Loft
The Loft (Foto: Spinaker graphics)

Dvorana prima do 280 uzvanika, a može se koristiti i za razne zabave, domjenke i ostala događanja. Svaki kutak Lofta ima Insta worthy corner, stoga gosti mogu računati i na nezaboravno fotoiskustvo te da će s najvažnijeg dana mladenaca ponijeti i fotouspomene koje će krasiti njihove društvene mreže.

Predivan industrijski dizajn Lofta, čarobni pogled s terase iznad koje se nalazi svod od lampica i zabava koja može potrajati do jutarnjih sati bit će ono što će prevagnuti kod izbora vašeg magičnog mjesta u kojem ćete proslaviti izricanje sudbonosnog da.

The Loft
The Loft (Foto: Spinaker graphics)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju