U godini smo u kojoj se blagdanskom "ludilu" mnogi raduju više nego ikad prije - jer 2020. je godina u kojoj se svaki razlog za veselje željno iščekuje.

Galerija

Mnoge će zato obradovati i informacija da na Netflix 11. prosinca stiže film s dozom blještavila koja je uvijek dobrodošla, a posebno u blagdanskom razdoblju. Radi o mjuziklu The Prom (Maturalna).

Redatelj Ryan Murphy je taj koji stoji iza filmske adaptacije nagrađivanog brodvejskog mjuzikla, a među glumačkim imenima koja se pojavljuju u ovoj glazbenoj komediji su Meryl Streep, Nicole Kidman, Kerry Washington, James Corden...

Već su ova imena bila dovoljan razlog da film privuče pozornost javnosti, a interes je dodatno porastao nakon što je Netflix krajem listopada objavio i službenu najavu filma kojem se tepa da je jedan od razloga koji će 2020. učiniti ljepšom i blještavijom.

Mjuzikl The Prom debitirao je 2016. godine u Atlanti, a dvije godine kasnije stigao je i do Broadwaya.

Kadrovi iz filma The Prom - 3
Radi se o filmskoj adaptaciji poznatog mjuzikla (Foto: Profimedia)

Radnja prati Dee Dee Allen i Barryja Glickmana, brodvejske glumce koji se nađu u krizi nakon što za svoj skupocjeni projekt dobiju loše kritike. Istovremeno, u jednom gradiću u Indiani srednjoškolka Emma Nolan bori se za pravo da na maturalnu zabavu dođe u pratnji svoje djevojke.

Njujorški glumci zaključe da je ova priča idealna da poprave vlastiti imidž pa putuju u Indianu s planom da spase situaciju.

Što će se dalje događati saznat ćemo uskoro, a do tada pogledajte službenu najavu filma.