U godini smo u kojoj se blagdanskom "ludilu" mnogi raduju više nego ikad prije - jer 2020. je godina u kojoj se svaki razlog za veselje željno iščekuje.

Mnoge će zato obradovati i informacija da na Netflix 11. prosinca stiže film s dozom blještavila koja je uvijek dobrodošla, a posebno u blagdanskom razdoblju. Radi o mjuziklu The Prom (Maturalna).

Redatelj Ryan Murphy je taj koji stoji iza filmske adaptacije nagrađivanog brodvejskog mjuzikla, a među glumačkim imenima koja se pojavljuju u ovoj glazbenoj komediji su Meryl Streep, Nicole Kidman, Kerry Washington, James Corden...

Slika nije dostupna Još malo! Novi božićni filmovi koji nam ove godine trebaju više nego ikada

Slika nije dostupna Kultni filmovi kralja romantičnih komedija koje moraju pogledati ljubitelji tog žanra

Već su ova imena bila dovoljan razlog da film privuče pozornost javnosti, a interes je dodatno porastao nakon što je Netflix krajem listopada objavio i službenu najavu filma kojem se tepa da je jedan od razloga koji će 2020. učiniti ljepšom i blještavijom.

Mjuzikl The Prom debitirao je 2016. godine u Atlanti, a dvije godine kasnije stigao je i do Broadwaya.

Radnja prati Dee Dee Allen i Barryja Glickmana, brodvejske glumce koji se nađu u krizi nakon što za svoj skupocjeni projekt dobiju loše kritike. Istovremeno, u jednom gradiću u Indiani srednjoškolka Emma Nolan bori se za pravo da na maturalnu zabavu dođe u pratnji svoje djevojke.

Njujorški glumci zaključe da je ova priča idealna da poprave vlastiti imidž pa putuju u Indianu s planom da spase situaciju.

Što će se dalje događati saznat ćemo uskoro, a do tada pogledajte službenu najavu filma.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju