Tijekom drugog dijela zimskih školskih praznika, od 19. do 23. veljače, u Zoološkom vrtu Grada Zagreba održava se Zoo avantura. Zajedničko je to ime za pet jednodnevnih programa namijenjenih učenicima od 2. do 6. razreda osnovne škole.

Galerija Tijekom školskih praznika u Zoološkom vrtu Grada Zagreba održava se Zoo avantura - 6 Tijekom školskih praznika u Zoološkom vrtu Grada Zagreba održava se Zoo avantura - 3 Tijekom školskih praznika u Zoološkom vrtu Grada Zagreba održava se Zoo avantura - 4 +3 Pet jednodnevnih programa namijenjenih učenicima od 2. do 6. razreda osnovne škole

Zahvaljujući Zoo avanturi djeca o životinjskom svijetu uče kroz zabavu. Svaki dan ima drugu temu, pa dijete može izabrati onu koja ga najviše zanima ili pohađati programe svih pet dana. U ponedjeljak će se upoznavati fauna džungle, u utorak Hrvatske, a u srijedu Afrike.

Tijekom školskih praznika u Zoološkom vrtu Grada Zagreba održava se Zoo avantura - 4 Zahvaljujući Zoo avanturi djeca o životinjskom svijetu uče kroz zabavu (Foto: PR)

U četvrtak će se govoriti o skrbi za životinje u zoološkim vrtovima, a petak će biti posvećen zaštiti ugroženih životinjskih vrsta. Sudionici Zoo avanture svaki će dan zaviriti u jedan kutak Vrta koji je inače izvan pogleda njegovih redovnih posjetitelja.

Tijekom školskih praznika u Zoološkom vrtu Grada Zagreba održava se Zoo avantura Školarci će moći pokazati svoju kreativnost i inovativnost (Foto: PR)

Pod vodstvom iskusnih edukatora djeca tijekom programa razvijaju mnogobrojne vještine važne kako timariteljima, zoolozima i veterinarima, tako i stručnjacima koji ne rade sa životinjama.

Školarci će moći pokazati svoju kreativnost i inovativnost, poboljšati snalaženje u prostoru i učiti o timskom radu.

Jednodnevni program počinje u 8, a završava u 16 sati. Dijete je moguće preuzeti nakon 14 sati. Polaznicima programa osigurani su potrebni materijal, pribor i ručak.

Cijena sudjelovanja u jednodnevnom programu je 25 eura. U skupini može biti 24-ero djece, a za održavanje programa potrebno ih je barem deset.

Tijekom školskih praznika u Zoološkom vrtu Grada Zagreba održava se Zoo avantura - 2 Pet jednodnevnih programa namijenjenih učenicima od 2. do 6. razreda osnovne škole (Foto: PR)

Upoznajte slatkicu Editu: U osječkom zoološkom vrtu na svijet je došla beba alpaka Beba alpaka došla je na svijet u osječkom zoološkom vrtu - 6 Beba alpaka došla je na svijet u osječkom zoološkom vrtu - 1 Beba alpaka došla je na svijet u osječkom zoološkom vrtu - 4 +6 Beba alpaka došla je na svijet u osječkom zoološkom vrtu - 10

Egzotične subote: U zagrebačkom zoo vrtu počinje zanimljiv edukativni program U Zoološkom vrtu Grada Zagrebu do kraja veljače održavat će se Egzotične subote - 5 U Zoološkom vrtu Grada Zagrebu do kraja veljače održavat će se Egzotične subote - 7 U Zoološkom vrtu Grada Zagrebu do kraja veljače održavat će se Egzotične subote - 1 +3 U Zoološkom vrtu Grada Zagrebu do kraja veljače održavat će se Egzotične subote - 2

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju