Na 79. Filmskom festivalu u Veneciji održana je premijera filma "Bones And All" u kojem glavnu ulogu ima Timothée Chalamet, jedan od najperspektivnijih mladih glumaca današnjice. Prema pisanjima stranih medija, film je dobio "najduži i najentuzijastičniji" pljesak na festivalu dosad.

Galerija Glumac Timothee Chalamet u odijelu s golim leđima na Filmskom festivalu u Veneciji - 8 Glumac Timothee Chalamet u odijelu s golim leđima na Filmskom festivalu u Veneciji - 7 Glumac Timothee Chalamet u odijelu s golim leđima na Filmskom festivalu u Veneciji - 5 +6 Timothee Chalamet nosi kombinezon dizajnera Haidera Ackermanna

Ovacije za film "Bones And All" trajale su osam i pol minuta nakon što ga je, kako piše Variety, publika "proždrjela". Prikladna je to riječ jer Timothée Chalamet u filmu talijanskog redatelja Luce Guadagninoa glumi seksi biseksualnog kanibala Leeja, mladog lutalicu koji se zaljubi u djevojku imena Maren koju glumi Taylor Russell. "Bones And All" ponovno je spojio Guadagninoa i Chalameta koji je glumio i u redateljevu filmu "Call Me By Your Name" iz 2017. godine.

Glumac Timothee Chalamet u odijelu s golim leđima na Filmskom festivalu u Veneciji - 4 Timothee Chalamet nosi kombinezon dizajnera Haidera Ackermanna (Foto: Guliver image)

Na svečanoj premijeri filma u Veneciji Timothée Chalamet itekako je ostavio dojam pojavivši se na crvenom tepihu u crvenom kombinezonu s potpisom dizajnera Haidera Ackermanna čije kreacije glumac često nosi.

Glumac Timothee Chalamet u odijelu s golim leđima na Filmskom festivalu u Veneciji - 6 Glumac Timothee Chalamet na Filmskom festivalu u Veneciji (Foto: Guliver image)

Na kombinezonu izrađenom od sjajne tkanine krvavo crvene nijanse ističu se uske nogavice dok je gornji dio s prednje strane nabran te nema rukave, a leđa su potpuno gola. Zanimljiv je i detalj oko vrata nalik svezanom šalu. Kombinezon nakon kojeg, slobodno se može reći, muška moda više neće biti ista, Timothée Chalamet kombinirao je s kožnatim crnim čizmama s debljom petom.

Haljina o kojoj bruji svijet: Je li neprimjerena ili samo ne razumijemo visoku modu? Glenn Martens x Jean Paul Gaultier, haute couture, proljeće/ljeto 2022. Mariacarla Boscono u haljini Glenna Martensa za modnu kuću Jean Paul Gaultier Mariacarla Boscono u haljini Glenna Martensa za modnu kuću Jean Paul Gaultier +3 Mariacarla Boscono u haljini Glenna Martensa za modnu kuću Jean Paul Gaultier

Julianne Moore na Filmskom festivalu u Veneciji - 2 Wow, wow i opet wow: Prozirna haljina u kojoj je Julianne Moore ukrala svu pozornost u Veneciji

Nema sumnja da je riječ o muškom izdanju na crvenom tepihu koje će Filmski festival u Veneciji, a i cijeli modni svijet, pamtiti.

Glumac Timothee Chalamet u odijelu s golim leđima na Filmskom festivalu u Veneciji - 9 Timothee Chalamet s kolegicom iz filma 'Bones And All' Taylor Russell (Foto: Guliver image)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju