Suri Cruise sve je sličnija svojoj mami Katie Holmes. Fotografije djevojčice, koja je nedavno poslavila svoj 13. rođendan u društvu najbližih prijateljica u New Yorku, potvrđuju te tvrdnje.

Kći Toma Cruisea visoka je gotovo poput svoje mame, a s njom dijeli i mnoge druge fizičke karakterstike. Značajne razlike, pak, primjećuju se tek u njihovom modnom stilu.

I dok je Katie Holmes u privatnim trenucima sklonija ležernim odjevnim kombinacijama koje se baziraju na trapericama ili širokom hlačama, Suri od najranije dobi preferira nositi haljinice.

Suri Cruise u parku - 5 Brižna slatkica! Suri Cruise dokazala mami Katie da je odgovorna djevojčica

Za proslavu rođendana odabrala je ružičastu haljinu i tenisice iste boje brenda Golden Goose, dok je cijelu kombinaciju podigla sakoom u pastelnoj plavo boji te s plavom damskom torbicom dizajnerice Susan Alexandra.

Suri Cruise i Katie Holmes - 1 Rođendansko izdanje Suri Cruise (Foto: Profimedia.hr)

Njezina mama odlučila se za hlače u bež boji, mornarsku majicu te baloner i cipele ravnih potplata. 

Kako se Suri Cruise mijenjala kroz godine, i je li 13-godišnja djevojčica uistinu slika i prilika svoje majke, provjerite u našoj fotogaleriji.

Ista mama! Možete li pogoditi čija je kći ova plavokosa ljepotica? Maya Thurman-Hawk Maya Thurman-Hawk - 1 Maya Thurman-Hawk - 3 +5 Maya Thurman-Hawk - 4

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju