Ovaj će tjedan za vas biti zanimljiv i intenzivan i mnogo toga bi se moglo pokrenuti, naravno, ako i vi to želite.

Bit ćete otvoreni za napuštanje nekih odnosa ili nekih okolnosti i situacija koje vas čine nesigurnima i koče vaš napredak i korake prema naprijed.

Prošlost se vraća da vas podsjeti na ono što je bilo i što ste prevladali u njoj kako biste odatle mogli učiti i izvući neke poruke i odgovore na pitanja i dvojbe koje vas muče u sadašnjosti.

Možda ćete u nekim trenucima osjećati potrebu da pobjegnete od svega i nećete se osjećati potpuno ugodno jer će neki događaji doći doista naglo. Posvetite se aktivnostima koje vas vesele, pružaju zadovoljstvo, smirenost i potiču osjećaj spajanja sa samim sobom i onim što zapravo jeste. Vrijeme je da se prepustite okolnostima i iskoristite poticaj za rast i širenje horizonata.

Od četvrtka ćete osjećati da vam treba više kreativnosti, odmora, zabave i druženja pa ćete malo promijeniti okolinu i u dobrom društvu zaboraviti na brige.

Što vas čeka u prvom tjednu travnja? Tjedni horoskop: Lavovi će napokon predahnuti, a djevice uživati u plodovima svoje hrabrosti

Što vaš znak čeka u travnju? Promjene na vidiku: Što vaš horoskopski znak očekuje u travnju?

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju