Uključite partnera i prijatelje u svoje brige i podijelite s njima to što vas muči, naći ćete veliku emocionalnu podršku.

Nemojte se ni s kim svađati, niti se upuštati u kritiziranje ili određena ogovaranja jer ćete upravo vi tako nastradati. Oslobodite se napetosti, potražite utočište u nekoj tjelesnoj aktivnosti koja vas privlači, bavite se sportom, plešite... ili, ako vam je draže, prakticirajte meditaciju. Sve ovo će vam pomoći u borbi protiv stresa.

Pripazite i na ophođenje s voljenom osobom, kako sada ne biste pokvarili fazu dobre komunikacije i rješavanja sukoba. Recite mu što vas brine i od njega ćete pronaći veliku emocionalnu utjehu i razumijevanje i tako skinuti teret sa svojih ramena.

Obratite pozornost na promjene koje se događaju oko vas na svim područjima i prihvatite ih kao nešto što je potrebno za napredak i razvoj. Ako ih znate usmjeriti, bit će vrlo pozitivni i vrlo brzo ćete primijetiti pozitivne promjene.

Žena drži cvijeće Što vaš horoskopski znak očekuje u ožujku?

Prvi tjedan ožujka mogao bi vam donijeti lijepe promjene Što prvi tjedan mjeseca ožujka donosi vašem horoskopskom znaku?

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju