Nakon teksta o zgodnoj braći slavnih Hrvatica i Hrvata odlučili smo pobrojati i koje sve poznate osobe iz svijeta dijele dobre gene sa svojom braćom, a da za njih niste ni čuli.

Galerija Blake Lively ima starijeg brata Erica Scarlett Johansson ima brata blizanca Huntera Bella Hadid i njezin mlađi brat Anwar +5 Justin Theroux ima mlađeg brata Sebastiana

Otkako se pojavio u serijalu High School Musical, Zac Efron u žiži je medijske pozornosti te je obožavan među damama svih generacija. No tek najveći obožavatelji i pratitelji američkog glumca znaju da ima i podjednako atraktivnog brata.

Iako je završio prestižni fakultet na California Polytechnicu, pet godina mlađi Dylan Efron trenutno se posvetio građenju karijere influencera na društvenim mrežama i YouTubeu. Uživa u avanturama na otvorenom, a katkad se pridruži i svojem slavnijem bratu na nekim poslovnim putovanjima i projektima.

O svojim pustolovinama objavljuje fotografije i videozapise na društvenim mrežama, a pogotovo na svojem Instagramu, na kojem ga prati više od 750 tisuća obožavatelja.

Zgodnog mlađeg brata ima i Kapetan Amerika – Chris Evans, kao i Oscarovac Rami Malek, koji je od svojeg brata blizanca Samija stariji tek četiri minute.

Anamarija Asanović i njezin brat Antonio Sedam slavnih Hrvatica i Hrvata za koje možda niste ni znali da imaju zgodnog brata

Koje sve slavne osobe imaju zgodnog, a relativnog nepoznatog brata, provjerite u našoj fotogaleriji. Potom dajte glas svojem favoritu.

Ankete

(8966) Tko ima najzgodnijeg brata?

rezultati povratak glasova300
rezultati

Scarlett Johansson ima brata blizanca Huntera Scarlett Johansson ima brata blizanca Huntera (Foto: Guliver)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju