Statistika kaže da se muškarci u Hrvatskoj žene sve kasnije. Naš prosječni mladoženja ima trideset i koju, no to ne znači da mladi nisu idealan materijal za brak. Emisija IN magazin donosi listu najpoželjnijih domaćih neženja nove generacije.

Galerija Joško Gvardiol Joško Gvardiol Borna Sosa +3 Tenisač Borna Ćorić

Predvodi je Joško Gvardiol. Dvadeset mu je godina tek, ali nakon Svjetskog prvenstva zatrpan je ljubavnim i bračnim ponudama. Je li koja dama probila obrambeni zid slavnog braniča?

Zasad nijedna nije probila obranu, uspješno se branim, ali bilo je puno situacija, pogotovo na dočeku. Sjedio sam iza s Brozom i Jakićem i bilo je svakakvih natpisa, malo mi je čak bilo i neugodno jer ima malo i starijih, ima i mlađih, ali dobro. Još sam mlad, imam dosta vremena, kaže Joško Gvardiol, koji je roditeljima kupio kuću, a smiješe mu se milijunski transferi. S maskom ili bez nje, Zoro sa zelenih travnjaka damama je omiljen i zbog svojeg pristojnog ponašanja.

Sigurno da moram biti zahvalan, puno puta prođem i ulicom i dobijem pohvale da svaka čast roditeljima kako su me odgojili. Tako su mi i sestre odgojene, tako su i oni vjerojatno bili odgajani, i mogu reći da sam siguran da će i moja djeca tako biti odgajana, dodaje Joško.

Joško Gvardiol Hrvatski reprezentativac Joško Gvardiol (Foto: Ronald Gorsic/Cropix)

I njegov kolega, reprezentativac Borna Sosa, sve je više na listi najpoželjnijih neženja, iako je zaljubljen. No na Sosine tetovaže i plave uvojke teško je ostati imun. Borna Ćorić o svom ljubavnom životu rijetko zbori, no to još više intrigira nježniji spol. Za ljubav, kaže, nema vremena.

Nisam se zaljubio, nisam možda tražio ljubav, jednostavno sam toliko u tenisu i u sportu, previše je fokus na toj strani da bih uopće gledao na ovo drugo, otkrio je tenisač za IN magazin. Na pitanje kakva bi to žena trebala biti koja će ga pratiti, "trpjeti" putovanja, a i činjenicu da je non-stop na listama najpoželjnijih neženja, odgovara:

Trebala bi biti luda isto kao i ja, smije se Borna pa nastavlja:

Nije lako uz tolika putovanja, pitanje je može li ona putovati, ima li nekih obveza, trebala bi praktički posvetiti svoj život meni. Nije stvarno jednostavno s mojim načinom života biti u nekoj ozbiljnoj vezi.

Konstantin Haag Glumac Konstantin Haag (Foto: Nova TV)

Zbog popularnosti serije "Kumovi" Nove TV i njegova dubokog glasa, za glumca Konstantina Haaga lijepi se sve više znatiželjnih pogleda. Gledatelji ga na ulici najčešće zaustavljaju s istim zaključkom.

Oni kažu da smo mi dobro uhvatili te likove i te situacije. I nekad pomislim da malo pretjerujemo u nekim komičnim situacijama, ali ne, mislim da se ljudi prepoznaju i da je to točno pogođeno i postat će samo još zanimljivije, rekao je Konstantin.

Iako su zaručeni, još nisu oženjeni pa na ovu listu kroz ušicu igle ulazi i boksač Antonio Plazibat i pjevač Filip Rudan. U ljubavi su strastveni, kao i u svojim pozivima.

Meni je glazba, kako bi se reklo, klišej. Način života, jednostavno ne mogu bez nje. Nekad ne mogu ni s njom jer imam previše pjesama koje stalno preslušavam, ali glazba je jednostavno kao neki životni suputnik, izjavio je Filip Rudan za IN magazin.

Slažete li se? 20 najzgodnijih fiktivnih muškaraca iz slavnih filmova Brad Pitt kao Tristan Ludlow u filmu 'Legenda o jeseni' Najzgodniji likovi iz filmova Najzgodniji likovi iz filmova +17 Najzgodniji likovi iz filmova

Većinom su borci egomanijaci, ja ne mislim za sebe da sam takav, mene boli briga za to, kaže Antonio Plazibat. Djevojke je zaludio i magistar kineziologije, youtuber i influencer Fran Lauš. Rođen je u Hrvatskoj, a njegova je majka Afrikanka iz Malija. Horda obožavateljica svakodnevno prati njegove fitness savjete, ali i detalje iz privatnog života.

Uspješni, uglađeni, pristojni i markantni - čini se da bi s ove liste neženja s prstenom na ruci mogli nestati brzinom svjetlosti.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju