Kraljica Letizia u Madridu je prisustvovala humanitarnom događanju World Red Cross and Red Crescent Day, na kojem su se prikupljala donacijska sredstva za pomoć najpotrebitijima. Za tu dužnost kraljica je izabrala jednostavnu, decentnu eleganciju odjenuvši haljinu iz Zare koju ima već četiri godine.

Galerija Kraljica Letizia u Zarinoj haljini koju nosi već četiri godine - 1 Kraljica Letizia u Zarinoj haljini koju nosi već četiri godine - 3 Kraljica Letizia u Zarinoj haljini koju nosi već četiri godine - 7 +3 Haljinu iz Zare kraljica Letizia spojila je s lakiranim ružičastim cipelama na visoku blok potpeticu

Midi haljinu cvjetnog uzorka kraljica Letizia prvi put je nosila u listopadu 2017. godine kada je bila domaćica audijencije za medicinsko osoblje u palači Zarzuela u Madridu. Ponovno je u njoj viđena lani u srpnju za posjeta muzeju Guggenheim u Bilbau.

Haljina dugih rukava rastezljivog struka i lagano prozirnog donjeg dijela s podstavom idealan je izbor za sve prilike, pa ne čudi što je kraljica Letizia toliko voli.

Kraljica Letizia: Kultna majica koju se uvijek isplati imati u ormaru Kraljica Letizia u prugastoj majici Kralj Felipe VI. i kraljica Letizia Kralj Felipe VI. i kraljica Letizia posjetili su rodno mjesto Francisca Goyje +2 Kraljica Letizia

Osim toga, kroj haljine jako laska ženskoj figuri i prikriva eventualne "nedostatke" poput širih bokova i trbuščića.

Princeza Leonor Princeza Leonor: Haljina iz Zare za 229 kuna koju bi mogla nositi i njezina mama Letizia

Kraljica Letizia Midi ili maksi? Kraljica Letizia u modelu suknje koji preplavi hrvatske ulice svako proljeće

Za posjet Crvenom križu tu "ljepoticu" iz Zare kraljica je spojila s lakiranim ružičastim cipelama na visoku blok-potpeticu, a izabrala je i suptilan nakit, naušnice u obliku cvjetića te ovalni zlatni prsten.

Kraljica Letizia u Zarinoj haljini koju nosi već četiri godine - 2 Kraljica Letizia u istoj haljini iz Zare 2017. godine, lani u srpnju i u srijedu (Foto: Profimedia, Guliver image)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju