Tonirane hidratantne kreme proizvod su koji ima dvostruku funkciju. S jedne strane pružaju hidrataciju našoj koži, a s druge strane, zahvaljujući maloj količini boje, pomažu u ujednačavanju tena, pa i prekrivanju sitnih nesavršenosti.

Galerija bareMinerals Complexion Rescue tonirana hidratantna gel krema Žena s podlogom na licu Nijansa Opal +6 Nijansa Buttercream

Ako volite osjećaj golog lica, ali vam istovremeno ipak odgovara malo prekrivanja, onda su tonirane hidratantne kreme idealan izbor za vas.

Žene ih posebno vole u toplijem dijelu godine, kada mnogi preferiraju laganiji make-up. Na tržištu se nalazi cijeli niz toniranih krema koje, kao i puderi, dolaze s različitim dodatnim koristima i razinama prekrivanja.

Među toniranim hidratantnim kremama koje će prema mišljenju beauty znalaca biti popularne i u 2023. godini je i krema brenda bareMinerals, konkretno njihova Complexion Rescue tonirana hidratantna gel krema sa zaštitnim faktorom 30.

Ova krema nije novost na tržištu, ali ženama se toliko sviđa da redovito završi na popisima najboljih toniranih krema.

O tome koliko je žene vole najbolje govori činjenica da je na Amazonu ocijenjena 7280 puta, a njezina prosječna ocjena je 4,6 od 5. Čak 5838 puta dobila je čistu peticu od onih koji su je kupili i isprobali.

Što je čini tako dobrom?

U njezinu opisu navodi se da se radi o toniranoj kremi sa širokim spektrom UV zaštite koja, zahvaljujući esencijalnim sastojcima, koži pruža višestruku njegu. Morski botanički sastojci su ti zahvaljujući kojima se gasi žeđ kože, a mineralni elektroliti pomažu njezinu revitaliziranju.

Krema ima laganu do srednju, ali i nadogradivu pokrivenost te dolazi u više različitih nijansi (dio njih možete pogledati u galeriji na početku teksta), a njezina cijena je 32 eura.

10 tekućih pudera koji će maziti i paziti suhu kožu u hladnijem dijelu godine Žena nanosi puder Chanel Vitalumière Aqua lagani puder, 399 kn Vichy Dermablend korektivni tekući puder, 185 kn +7 MAC Studio Fix Fluid tekući puder, 329 kn

S obzirom na to da su nam mišljenja drugih uvijek dobrodošla pomoć kada odlučujemo hoćemo li kupiti neki proizvod, u nastavku smo izdvojili njih nekoliko.

Sviđa mi se superlagana formula. Prekrivanje je dobro, ali krema dopušta vašoj koži da zablista, napisala je jedna od korisnica.

Prekrasna podloga. Ima savršenu konzistenciju za jednostavno nanošenje i dovoljno prekrivanje. Godinama sam koristila tekuće mineralne podloge, ali uvijek su bile nekako teške i bez sjaja. Ova klizi po koži poput prozračne svile. Zaista je volim, a i izbor boja je izvrstan, stoji u još jednom osvrtu na kremu.

Kupovala sam beskonačne količine šminke za lice i sve je bilo OK, ali ovu kremu baš volim. Taman je dovoljno tonirana za svakodnevno korištenje, a može se nadograditi za veću pokrivenost. Jednostavno je savršena za svakodnevno nošenje. Toplo preporučujem da isprobate ovaj proizvod, još je jedna recenzija.

bareMinerals Complexion Rescue tonirana hidratantna gel krema bareMinerals Complexion Rescue tonirana hidratantna gel krema (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju