Ovi su muškarci uspješni, talentirani, bogati i zgodni. Zbog svih navedenih kvaliteta smjestili su se na listu najpoželjnijih neženja koju je sastavio magazin Glamour. Provjerite je li među njima i vaš favorit

1. Leonardo DiCaprio (42)
Jedan od najuspješnijih glumaca današnjice zakleti je neženja, i to je još jedan od razloga zbog kojih se uvijek nalazi na listama najpoželjnijih muškaraca. Zgodni i talentirani Leo iza sebe ima niz dugih veza s raznim ljepoticama, ali dosad niti jednu nije odveo pred oltar.

2. Ronan Farrow (29)
Sin Mije Farrow i Woodyja Allena iza sebe ima impresivnu karijeru. Ronan je novinar, odvjetnik, aktivist i bivši savjetnik američke vlade s diplomama Oxforda i Yalea. Naslijedio je majčinu ljepotu i filantropsku narav.

3. Jack Dorsey (40)
Američki programer i biznismen suosnivač je Twittera. Proglašen je jednim od najboljih mladih inovatora na svijetu. Zahvaljujući sjajnom poduzetničkom njuhu, megauspješni Jack danas vrijedi skoro 3 milijarde dolara.

4. Drew Houston (34)
Američki poduzetnik diplomirao je informatiku na prestižnom MIT-u (Massachusetts Institute of Technology). Osnivač je Dropboxa, online platforme za pohranjivanje podataka, a magazin Forbes njegovo bogatstvo procjenjuje na 1,4 milijarde dolara.

5. Brian Chesky (36)
Američki poduzetnik osnivač je online platforme Airbnb koja korisnicima interneta omogućuje jednostavno unajmljivanje i iznajmljivanje stambenih jedinica diljem svijeta. Ove godine pridružio se grupi milijardera okupljenoj u inicijativi "The Giving Pledge" koji su se obvezali da će tijekom života donirati većinu svog bogatstva.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju