Ljeto već naveliko traje, a motivi najtoplijeg doba u godini uvukli su se u svaki aspekt naših života. Na ulicama viđamo zaigrana modna izdanja u kojima glavnu riječ vode lepršavi materijali, veseli uzorci i zavodljivi krojevi.

Galerija Ljetni top nalik sladoledu Ljetni top nalik sladoledu Ljetni top nalik sladoledu +1 Cider, 9, 12 eura

Osim udobnih haljina koje obožavamo nositi u ljetnim mjesecima, ormarima su zavladali i ljetni topovi koje možemo kombinirati uz hlače i suknje. Internetske trgovine već su prepune takvih primjeraka, a jedan nam je posebno zapao za oko.

Radi se o topu nalik sladoledu koji na zanimljiv način oponaša kornet sa slasnim i osvježavajućim okusima jagode i vanilije. U području struka se nalazi pasica, a gornji dio topa oblači se preko vrata. Takav dizajn stvara zavodljivi, a istovremeno odmjereni dojam.

Sačinjen je od tkanine koja je vrlo prozračna, a osim što ga krasi impresivna kombinacija boja, zadovoljne korisnice komentiraju kako je vrlo udoban, kvalitetan i da su veličine baš realne, a da se u njemu osjećaju predivno.

Ljetni top nalik sladoledu Cider, 9,12 eura (Foto: Cider)

Osim u bojama sladoleda, ovaj top možete naručiti i u kombinaciji zelene, žute i prljavo ružičaste, te u kombinaciji žute, bijele i plave boje.

Zagrebačkim ulicama nose se traperice idealne za proljeće i ljeto, ali ne vole ih svi Bijele traperice su odlična alternativa plavom traperu u toplijem dijelu godine Street style izdanja u bijelim trapericama Street style izdanja u bijelim trapericama - 3 +10 Tenisice, traper suknja i majica - New Yorker, sunčane naočale - Optika Anda Influencerica: Petra Ria Foto: Bojan Zibar

Odlično se slaže uz lepršave hlače i suknje, a posebno uz bijele traperice koje su jedan od omiljenih modnih komada u toplim mjesecima.

Ljetni top nalik sladoledu Cider, 9,12 eura (Foto: Cider)

Ako vam se svidio efektni top kojega možete kombinirati u dnevnim i svečanijim prilikama, možete ga pronaći na internetskoj trgovini Cider, a za jedan primjerak treba izdvojiti 9,12 eura.

Ljetni top nalik sladoledu Cider, 9,12 eura (Foto: Cider)

Što se nosilo na zagrebačkoj špici prije desetak godina? Ljetna street style izdanja iz 2015. godine - 1 Ljetna street style izdanja iz 2015. godine - 2 Ljetna street style izdanja iz 2015. godine - 3 +11 Ljetna street style izdanja iz 2015. godine - 4

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju