Visilice, lampe i svjetiljke u obliku kugle veliki su trend uređenja interijera u 2019. godini. Male, velike, metalne, od prirodnih materijala, sve je dobrodošlo, samo neka je okruglo.

Galerija Visilice i lampe u obliku kugle veliki su trend u 2019. godini - 17 Visilice i lampe u obliku kugle veliki su trend u 2019. godini - 16 Visilice i lampe u obliku kugle veliki su trend u 2019. godini - 12 +17 Visilice i lampe u obliku kugle veliki su trend u 2019. godini  

U ovoj godini kod uređenja interijera fokus je, između ostalog, na kreativnoj geometriji koju donose retro stil Art Deco koji se vraća na velika vrata, dekorativni detalji poput pompona, volana i špaga te rasvjetna svijetla okruglog oblika.

Okrugli oblici u domu potiču dobro raspoloženje što je dodatan razlog da u svoj životni prostor unesemo ovaj trend



Zbog svoje glatke linije i jednostavnog oblika, visilice, lampe i svjetiljke u obliku kugle vrlo se lako uklapaju u svaki prostor i možete biti sigurni da nećete pogriješiti ako u svoj dom stavite barem jedno okruglo rasvjetno tijelo. Znalci tvrde i da okrugli oblici u domu potiču dobro raspoloženje što je dodatan razlog da u životni prostor unesemo ovaj trend.

Visilice i lampe u obliku kugle veliki su trend u 2019. godini - 8 Visilice i lampe u obliku kugle veliki su trend u 2019. godini (Foto: Living4media)

Inspiraciju potražite u našoj galeriji s 15 fotografija koje dokazaju da su okrugle visilice i lampe divan ukras doma. Pogledajte i 10 fotodokaza da su kuhinja i dnevni boravak u jednom odlična ideja.

Visilice i lampe u obliku kugle veliki su trend u 2019. godini - 20 Jysk, 149 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju