Grijana terasa i topla čokolada. Kombinacija je to koja uopće ne zvuči loše, zar ne?

Ekipa iz zagrebačke kavane Corso smatra ju dobitnom kombinacijom, a samo jedan pogled na slatke napitke koji nastaju iza njihova šanka dovoljan je da se s njima složite.

Ove godine, rekli su nam, njihov barmen Marko Crnković odlučio se za tri vrste čokolade.



Budući da je ljeto obilježio njihov koktel "Raspberry Mojito", odlučili su, kažu, napraviti zimsku varijantu s malinama "Raspberry chochopunch".

Radi se o kombinaciji belgijske bijele čokolade, malinama, par tajnih sastojaka. I kao šećer na kraju tu je rum Brugal anejo.

Druga po redu kombinacija je također njihova čokoladna verzija poznatog koktela "Tom & Jerry", a radi se o kombinaciji belgijske bijele čokolade, jaja, šećera u prahu, Rémy martin konjaka i Brugal anejo ruma.

Treća verzija je i najpopularnija, gusta mliječna Belgijska čokolada u kombinaciji sa šlagom i čokoladnim mrvicama.

Zvuči dovoljno dobro da uzmete prijateljicu pod ruku i uoči novog radnog tjedna počastite je omiljenim napitkom.

Grijana terasa i topla čokolada. Dobitna kombinacija 😍

Objavljuje Kavana CorsoUtorak, 17. studenoga 2020.