Grijana terasa i topla čokolada. Kombinacija je to koja uopće ne zvuči loše, zar ne?

Ekipa iz zagrebačke kavane Corso smatra ju dobitnom kombinacijom, a samo jedan pogled na slatke napitke koji nastaju iza njihova šanka dovoljan je da se s njima složite.

Ove godine, rekli su nam, njihov barmen Marko Crnković odlučio se za tri vrste čokolade.

Topla čokolada Za ljubitelje svega čokoladnog: Napravite vlastiti čoko-bar u svome domu

Torta od kestena i čokolade Sočna torta od kesten-pirea i čokolade koja se priprema bez grama brašna

Budući da je ljeto obilježio njihov koktel "Raspberry Mojito", odlučili su, kažu, napraviti zimsku varijantu s malinama "Raspberry chochopunch".

Radi se o kombinaciji belgijske bijele čokolade, malinama, par tajnih sastojaka. I kao šećer na kraju tu je rum Brugal anejo.

Druga po redu kombinacija je također njihova čokoladna verzija poznatog koktela "Tom & Jerry", a radi se o kombinaciji belgijske bijele čokolade, jaja, šećera u prahu, Rémy martin konjaka i Brugal anejo ruma.

Topla čokolada Recept za vruću čokoladu koja grije i u najhladnijim danima

Treća verzija je i najpopularnija, gusta mliječna Belgijska čokolada u kombinaciji sa šlagom i čokoladnim mrvicama.

Zvuči dovoljno dobro da uzmete prijateljicu pod ruku i uoči novog radnog tjedna počastite je omiljenim napitkom.

Grijana terasa i topla čokolada. Dobitna kombinacija 😍

Objavljuje Kavana CorsoUtorak, 17. studenoga 2020.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju