Sezona godišnjih odmora je pred vratima, a to znači da ćemo vrlo brzo uživati u morskim radostima i vremenu provedenom na plaži. No čak ni ako ne idete na more, ne propustite provjeriti naš izbor torbi za plažu koje možete nositi i svaki dan te tijekom cijelog ljeta.

Galerija Shein, 87 kn C&A, 136 kn H&M, snižena cijena 76 kn (cijena prije sniženja 136 kn) +9 Deichmann, 149 kn

Pletene, torbe od jute ili špage te platnene svakako su najpopularnije za odlazak na plažu jer riječ je o materijalima koji su najpraktičniji za tu prigodu i vrućine. Ljeti volimo šareno pa smo iz trgovina izdvojili i takve modele, a za žene koje više preferiraju jednobojno i suptilnije, također smo pronašli nešto po ukusu.

Reserved, 229,90 kn Reserved, 229,90 kn (Foto: Internetska stranica trgovine)

Naravno, želimo da nam torba paše i uz kupaći kostim i odjeću u kojoj idemo na plažu pa vodite računa i o tome, ukoliko vam je to od važnosti.

U ponudi su modeli sandala za svačiji ukus Sandale na sniženju: 15 modela koje ćete nositi cijelo ljeto već od 39 kuna

Kiniki kupaći kostimi Je li ovo najbolji kupaći kostim? Kroz njega tamnimo i suši se tri puta brže

Uživajte u kombiniranju jer ljeto voli šarene uzorke i spajanje dezena i boja koje možda inače ne biste nosili skupa. A možda se baš među 12 modela koje smo izdvojili iz ponude u trgovinama nalazi vaša nova najdraža torba za plažu koju ćete rado nositi i kada niste na moru.

H&M, snižena cijena 76 kn (cijena prije sniženja 136 kn) H&M, snižena cijena 76 kn (cijena prije sniženja 136 kn) (Foto: Internetska stranica trgovine)

Next, 132 kn Next, 132 kn (Foto: Internetska stranica trgovine)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju