Pronaći savršene traperice težak je zadatak, a pogotovo ako ste jedna od onih žena koje nose veličinu XXL. Sva sreća, sve je više trgovina koje u svojoj ponudi nude upravo takve modele.

Galerija Traperice za punije žene Asos, Topshop traperice, 399 kn Missguided traperice, 121 kn +7 H&M traperice, 196 kn

Stručnjaci savjetuju da bi plus size dame trebale nositi traperice srednje visokog ili visokog struka s određenom dozom elasticiteta. Taj tip traperica igrat će ulogu steznika i vizualno oblikovati figuru na laskav način.

Budite pažljivi pri biranju jer rastezljive traperice nekad mogu biti i preširoke, a da toga isprva niste ni svjesni. Ako niste sigurni jeste li pronašli prave traperice za sebe, isprobajte trik plus size manekenke Ashley Graham, koja prilikom isprobavanja hlača u kabini napravi nekoliko čučnjeva.

Ako traperice počnu kliziti prema dolje, zna da mora tražiti novi model i broj. Ako traperice stoje na mjestu nakon brzopotezne vježbe, pronašla je prave za sebe.

C&A traperice, 301 kn C&A traperice, 301 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Na tržištu se mogu naći različiti modeli traperica većih brojeva. I dalje su iznimno popularni skinny modeli – od svjetloplavih do crnih – koji se prilagođavaju figuru određene osobe te naglašavaju ženstvene adute.

Odabrati možete klasične trapezice, ali i ležerne modele mom ili boyfriend kroja koje su često popraćene rupama na predjelu koljena. Taj tip traperica sjajno će izgledati uz cipele visokih potpetica, ali i gležnjače i tenisice.

Pletene haljine vole nositi i dame koje nose odjeću većih konfekcijskih brojeva Od 77 kuna: 10 jesenskih haljina za žene kojima treba XL i XXL veličina

Osim estetike, problem s čuknjevima je i činjenica da su bolni 10 modela cipela u kojima će život s čukljevima biti puno lakši

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te smo odabrali 10 modela traperica u veličini XXL koje se mogu pronaći po cijeni od 121 do 759 kuna.

H&M traperice, 196 kn H&M traperice, 196 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju