Novi trend u uređenju prostora oduševit će sve knjiške moljce, ali i one koji uživaju u udobnoj atmosferi kojom se ističe da je dom mjesto za odmor i bijeg od užurbane vanjske svakodnevice.

Galerija Knjige možete posložiti po bojama Ako volite šarenilo, dajte mašti na volju Prostor možete razigrati i knjigama i biljkama +8 Poiica s knjigama podići će svaku prostoriju

TikTok je društvena mreža koja diktira brojne trendove pa tako i one vezane uz dekoraciju životnog prostora. Ponekad svi postanu oduševljeni nekim otkrićem te mreže i potpuno se raspamete nad nečim što zapravo i nije toliko novo.

Takav je i hit-koncept bookshelf wealth. Lijepo uređene i posložene police s knjigama sada se nalaze u raznim prostorijama doma, ne samo u dnevnom boravku, a ovisno o tome želite li raskošniji dojam ili samo malo podići prostor novim detaljem, možete se odlučiti za grandioznu policu ili pak za manju i ekonomičniju.

Dakako da police i ormarići s knjigama nisu nešto novo i možda vam se čini da je riječ u nizu trendova koji otkrivaju toplu vodu, ali doista nije loše podsjetiti se na nešto što zapravo postoji stotinama godina i toliko je potisnuto željom za što inovativnijim i modernijim uređenjima, da je postalo zaboravljeno.

S knjigama uskladite i drage figurice i suvenire S knjigama uskladite i drage figurice i suvenire (Foto: Living4media)

Sada vaša oaza za čitanje može biti hrabrije uređena i s osobnim pečatom koji pokazuje vaš ukus u uređenju doma, ali i literaturi. Bilo da je riječ o manjoj polici ugrađenoj iznad kreveta, većoj koja prekriva cijeli jedan zid i tako stvara dojam luksuzne privatne knjižnice ili onoj koja zanimljivo okružuje prozor i tako stvara šareni i neočekivani okvir s knjigama, nećete pogriješiti.

Knjige možete slagati po bojama, one najljepših korica istaknuti kao poseban ukras, a s njima uskladite i detalje poput mirisnih svijeća, suvenira s putovanja ili biljaka – neka vaša polica za knjige bude samo vaš unikatan mozaik sitnica i knjiga koje vam puno znače.

2024. godina je što se uređenja interijera tiče usredotočena na stvaranje prostora koji su bezvremenski, a ima li boljeg novog-starog trenda kojim to možete postići od ovog?

Polica koja okružuje prozor zanimljiva je i inovativna ideja Polica koja okružuje prozor zanimljiva je i inovativna ideja (Foto: Living4media)

Impresionirat će vas prekrasna kuća s velikom staklenom stijenom u blagovaonici Impresivna kuća s velikom staklenom stijenom u blagovaonici - 9 Impresivna kuća s velikom staklenom stijenom u blagovaonici - 10 Impresivna kuća s velikom staklenom stijenom u blagovaonici - 7 +7 Impresivna kuća s velikom staklenom stijenom u blagovaonici - 6

Šarmantna kuća u kojoj bismo se osjećali kao da smo na sunčanoj livadi Kuća u kojoj bismo se osjećali kao da smo na sunčanoj livadi - 10 Kuća u kojoj bismo se osjećali kao da smo na sunčanoj livadi - 2 Kuća u kojoj bismo se osjećali kao da smo na sunčanoj livadi - 8 +8 Kuća u kojoj bismo se osjećali kao da smo na sunčanoj livadi - 7

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju