Jennifer Aniston glavna je zvijezda rujanskog izdanja američkog magazine InStyle. Slavna glumica krasi naslovnicu magazine, a tim povodom dala je i veliki intervju u kojem je, između ostalog, progovorila o svojim prehrambenim navikama i tjelovježbi.

Nije tajna da se Jennifer hrani zdravo, a ovom prilikom otkrila je kako ima i veliku samokontrolu po pitanju procesirane hrane, slatkiša i alkohola.

Rekla je kako, kada je pod stresom, pojede komadić čipsa, a kada ju je novinarka upitala da pojasni je li to stvarno u pitanju samo jedan komad, Jennifer je odgovorila: Najčešće. Dobra sam u tome. Pojest ću jedan bonbon, jedan komadić čipsa. Znam, to je tako dosadno.

Kada su u pitanju alkoholna pića, pije isključivo dvije vrste – margaritu bez šećera i martini, a zaustavlja se na najviše dva ili tri pića.

Vježbanje u vodi Tri lagane vježbe u vodi za vitak struk i čvrstu stražnjicu, i pet minuta je dovoljno

Slika nije dostupna Šest poteza: Saznajte kako uz hodanje brže i lakše oblikovati tijelo

Naravno, fit figuru ne bi mogla imati bez redovite tjelovježbe u kojoj oduvijek uživa.

Prošle godine imala sam jednu ozljedu i mogla sam se baviti samo pilatesom kojeg stvarno volim, ali nedostajalo mi je ono pravo znojenje kada dam sve od sebe. Zato se sada vraćam svojoj 15-15-15 rutini. Potreban mi je taj tip kretanja pa makar samo skakala po trampolinu 10 minuta dnevno, rekla je Jennifer i opisala kako izgleda njezin svakodnevni trening.

On se sastoji od tri vježbe na spravama koje izvodi u sljedećim intervalima:

- 15 min vožnje sobnog bicikla
- 15 minuta vožnje eliptičnog trenažera
- 15 minuta trčanja na traci

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju