Nalazimo se usred sezone šljokica. Iako je ovaj blještavi dodatak prikladan za svako doba godine, nekako ga najviše biramo u (pred)blagdanskom razdoblju. Razna prigodna druženja, poslovne zabave i domjenci savršena su prilika da odjenete neki odjevni komad sa šljokicama.

Osim haljina, trenutno su najtraženije šljokičaste suknje.Bez obzira na to odaberete li dugačak ili kratak model, ne možete pogriješiti ako šljokičastu suknju kombinirate s čizmama.

Midi suknja sa šljokicama iz Manga - 2 Tako divna šljokičasta suknja iz Manga u kojoj svi žele zablistati u prosincu

Šljokice obožavaju pletivo pa su puloveri i džemperu u kombinaciji sa šljokicama savršen par. Isto vrijedi i za bluze ili košulje klasičnog kroja. U nastavku razgledajte tri kombinacije sa šljokičastim suknjama koje smo osmislili za vas i pronađite inspiraciju za svoja nova blještava modna izdanja.

1.  Suknja sa šljokicama u kombinaciji s bijelom košuljom i salonkama Suknja sa šljokicama u kombinaciji s bijelom košuljom i salonkama (Foto: Internetske stranice proizvođača i trgovca)

Suknja sa šljokicama u kombinaciji s bijelom košuljom i salonkama Pour Moi, 61 EUR Aldo, 105 EUR Next, 124 EUR +2 Loriblu (Karla), 499 EUR

2.  Šljokičasta suknja s prorezom u kombinaciji s visokim čizmama i puloverom Šljokičasta suknja s prorezom u kombinaciji s visokim čizmama i puloverom (Foto: Internetske stranice proizvođača i trgovca)

Šljokičasta suknja s prorezom u kombinaciji s visokim čizmama i puloverom Bershka, 29,99 EUR Versace Jeans Couture (Fashion & Friends), 230 EUR Reserved, 25,99 EUR +2 CCC, 22,99 EUR

3.  Minica sa šljokicama u kombinaciji s topom i štiklama Minica sa šljokicama u kombinaciji s topom i štiklama (Foto: Internetske stranice proizvođača i trgovca)

Minica sa šljokicama u kombinaciji s topom i štiklama H&M, 24,99 EUR Gina Tricot, 27,95 EUR Mango, 45,99 EUR +2 C&A, 15,99 EUR

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju