Mnoge žene svojoj kosi žele dodati volumen pri čemu se koriste raznim sprejevima i proizvodima namijenjenima povećanju volumena vlasi. No mi smo naišli na trik koji će kosu učiniti gušćom bez korištenja ikakvih sredstava, što znači da će vas ništa neće koštati. Preciznije, riječ je o dodavanju volumena visokom polurepu.

Ovaj jednostavan trik naučio nas je frizerski stilist Chris Appleton čije su klijentice, između ostalog, Kim Kardashian, Jennifer Lopez, Dua Lipa, Drew Berrymore i Khloe Kardashian. Chris je na TikToku objavio video od 19 sekundi u kojem je pokazao kako na najlakši način frizuri s visokim polurepom dodati volumen i dati joj dašak glamura.

@chrisappletonhair

Try my favorite pony volume hack

♬ First Class - Jack Harlow

Volumen i gustoća postižu se tako da se napravi polurep, a zatim se gumica malo spusti i kroz "otvor" na kosi provuče se još kose iz donjeg nesvezanog dijela. Rep se zatim ponovno stisne gumicom i tako se u trenu dobije primjetno gušći i raskošniji polurep, look inspiriran stilom osamdesetih godina prošlog stoljeća.

Kaia Gerber voli ovu frizuru "Boy band bob": Baš dobra verzija popularne frizure za žene koje žele ozbiljno skratiti kosu

Ove šiške dovoljno su duge da ih možete zavezati s ostatkom kose kad vam smetaju Bolje i od šiški-zavjesa? Nove šiške koje žene vole jer zbog njih nitko ne požali

Takav visoki, gusti polurep voli nositi i Jennifer Lopez koja je poznata ljubiteljica glamura, pa možete biti sigurni da će takva frizura i vama dati dozu glamuroznosti.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju